vrijdag 26 oktober 2018

Brocante kinderkast

Hangrail, verstelbare legplanken, ruime zelfsluitende lade op soft-close rails. Haal vandaag nog die kinder kasten in huis. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Old BASICS heeft ook een breed assortiment meubels die geschikt zijn voor de kinderkamer, waaronder brocante kinderkasten. De kinderkamer kan nu ook helemaal omgetoverd worden in en romantische brocante sfeer of een stoere industrieel brocante stijl! Er staan ook mooie kasten pebbles Van Coming Kids in deze categorie. U kunt bij kleinbeddengoed. Kijk voor meer brocante meubelen eens bij ariadne at home.


Ook wel meidenkast genoemd. Veel brocante kledingkasten kinderkasten commode en bed. Brocante antieke kinderkast kuipbed groot assortiment. Zo krijg je echte hele originele kinderkamer met je eigen kinderkast babykamer bed kaptafel. Zeer leuke kinderkast met hang en leggedeelte van het inboedelhuis.


Brocante kinderkast

Is de kinderkamer ingericht in brocante stijl? Daar hebben ze unieke brocante linnenkasten, voorzien van mooie ornamenten. Voor meisjes hebben ze kasten in de kleur roze en met een hartjesornament.


Een prachtige brocante Hollandse meidenkast in donkergrijs met doorgeschuurde randen. Gave oude linnenkast, volledig demontabel en makkelijk te vervoeren. De maten zijn ongeveer 100x50x180cm van het kastje en van de commode ongeveer 105x60x95. Tevens zeer veel andere oude en brocante meubelen die de kinderkamer compleet maken. Onze andere meubels kun je in alle kleuren maken met bijpassen COMMODE.


Brocante kinderkast

Sierlijk model brocante kledingkast. Let eens op de mooie details, zoals de originele houten haken bovenin de kast gemonteerd. Verder vallen op de stoere haak om de kastdeur mee te sluiten en de lade achter de deur.


Het Inboedelhuis heeft een enorm assortiment aan meubels voor baby- en kinderkamers. Kom snel langs in onze loods in Waddinxveen om ze zelf te bekijken. Zoek je een stoer autobed? Bestel hier kasten online. Bekijk alle kinderkasten van alle winkels eenvoudig online.


Brocante kinderkast

Kinder kasten tegen lage prijzen. Vergelijk prijzen en bestel! Kledingkasten: Witte kledingkast. Mooie ruime kast met boog op kast. Prachtige antieke kledingkast voor kinderkamer.


Bij ons vind je de mooiste vintage kindermeubels. Van tijdloze kwaliteit, duurzaam en onverwoestbaar. Vaak gemaakt van massief ijzer of hout. De brocante kasten hebben een doorleefd karakter (wat het voor de liefhebbers aantrekkelijk maakt), het heeft een geschiedenis. Hier kun je brocante meubels en accessoires bekijken en bestellen.


Welkom op de brocante en landelijke webshop van Woonwinkel Rustiek! Naast nieuwe brocante producten vindt u in onze webwinkel ook vele geheel volgens de laatste trends gerestylde meubels en brocante. We personaliseren de meubels naar uw wens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts