dinsdag 16 oktober 2018

Sigmacryl

Online verf bestellen voor een scherpe prijs! Rapid Gloss met hoge kortingen! Satin buitenbeits met korting! Bekijk dan snel ons assortiment! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Sigmacryl

Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen. Bestel snel en gemakkelijk online bij Goedkoopverven. Profiteer Nu van onze Aanbieding!


In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Sigma Universal is de binnen muurverf van Sigma. Maar ook voor het overschilderen van oude (muur)verflagen is Sygmacryl Universal Matt het juiste product.


Sigmacryl

Voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. Daarnaast ook geschikt voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. De muurverf is erg gemakkelijk te verwerken.


Matte hoogkwalitatieve watergedragen muurverf voor binnen op basis van een oplosmiddelvrije en weekmaker- vrije acrylaatdispersie. Het schilderen van enigzins poreuze minerale ondergronden die voldoende droog en afgebonden zijn zoals pleisterwerk, metselwerk en beton. Applied with brush, roller, airless spray and is diluted up to with water. Drying and recoating in approx.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Geschikt voor stucwerk, baksteen, houten platen en beton. Gezien de zeer hoogwaardige kwaliteit van dit Sigma product hebben wij besloten dit toe te voegen aan ons assortiment. Sigmacryl prim opaque importeren wij speciaal uit belgie. SIGMACRYL UNIVERSAL MATT BASIS LN is een matte muurverf voor binnen.


LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Neem dan contact op met onze klantenservice. Dankzij zijn superieure dekkracht is deze verf zeer geschikt voor het schilderen van grote oppervlakken. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis.


Matte oplosmiddelvrije extra duurzame watergedragen muurverf voor binnen op basis van 1 acrylaathars met toevoeging van PU-additief. Klik hier voor meer details over dit product € 220. Toon van de Producten.


VerfRol helpt u graag met het creëren van de juiste sfeer in huis. Omdat wij veel belang hechten aan de kwaliteit van elk werk dat wij uitvoeren, werken wij dan ook. Gecertificeerd met het Europees. Hierdoor kan de ruimte direct na het schilderen weer gebruikt worden. Sigma Verf voordelig online bestellen bij Verfcompleet.


Sigma Coatings heeft een breed assortiment hoogwaardige verfproducten voor de professional.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts