maandag 29 oktober 2018

Fotoklok

Grote collectie fotoklokken vind je hier! Fotoklokken tegen de laagste prijzen. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Een vierkante fotoklok van plexiglas of aluminium. Ben je meer op zoek naar een kleinere variant voor op het bureau? Uw eigen foto op een klok. Een leuk persoonlijk cadeau of als een herinnering aan een bijzondere gebeurtenis zoals, geboorte, huwelijk, jaar, vakantie, etc.


Vergeet nooit meer de tijd met een unieke foto klok aan de muur. Je kan voor de klok met foto helemaal zelf de foto uitkiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleurrijke foto en het een echte eyecatcher maken.

Een eigen klok met foto maken en bestellen, dat kan gemakkelijk en snel bij Pixum. Een mooie fotoklok van acrylglas met apart uurwerk. Deze klokjes zijn gemaakt van lekker stoer hout, met gleufjes ertussen voor een soort sloophout effect. Wandklok met foto frames. Deze zwarte fotolijst heeft een klok in het midden.


Een unieke wandklok met je eigen foto en tekst? Onderwerp zelf de mooiste klokken met foto of tekst. Leuk om te geven aan een ander óf aan jezelf. Trendy fotoklok met plaats voor twaalf openingen.


De witte fotoklok heeft een buitenmaat van ongeveer 40cm en is gemaakt van hout. Ontwerp nu een klok met foto. Gebruik je eigen foto om je eigen gemaakte klok helemaal af te maken.


Al in 3voor Christus wordt de eenhoorn vrij gedetailleerd beschreven door de Griekse arts en historicus Ctesias, die aan het hof van de Perzische koning erover hoorde in verhalen van reizigers uit Indië. Het lichaam was wit, het hoofd paars en blauwe ogen. Op hun voorhoofd hadden ze een scherpe.


Iedereen heeft wel een klok in huis, maar vaak valt deze klok helemaal niet op, omdat hij zo simpel is.

Met een opvallende klok vergeet jij zeker de tijd niet meer! Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten klokken te koop, maar deze fotoklok is wel erg bijzonder! Een fotoklok is perfect voor bijvoorbeeld een verjaardag, trouwerij, geboorte, jubileum of als herinnering.


Je zou het zelfs kunnen gebruiken als een herinnering aan die prachtige vakantie of die ene keer toen je won met voetbal of hockey. Deze fotoklok extra groot 29cm is extra groot en heeft een mooie glanzende toplaag. Hierdoor heb je een fotoklok die nog mooier is dan een standaard fotoklok.


Kies een foto door op de knop onder in beeld te klikken. Klik daarna op browse om jouw digitalefoto te. Deze persoonlijke fotoklok is het mooiste cadeau voor jouw oma! Kan de kamer van oma wel een vrolijke opfrisser gebruiken? Of is ze bijna jarig en wil je haar echt een bijzonder cadeau geven?


Maak dan een persoonlijke klok in hartvorm. De klokken zijn niet alleen mooi, maar ook heel bijzonder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts