donderdag 18 oktober 2018

Stoere bloempot

Koop nu bloempotten voor uw huis. Vind de nieuwste collectie. De grootste collectie bloempotten hier! Bloempotten tegen de laagste prijzen. Ontdek ons unieke assortiment bloempotten.

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels. Topmerken zoals Ferm-Living, HK-living, Bloomingville, BePureHome en House Doctor.


Prachtige zeer grote en zware pot van PTMD in een mooie mat zwart bruine kleur. Leuk voor bij de deur of in een grote vensterbank. De Raindrop Egg Pot is een bloempot met stoere betonlook uitstraling voor binnen en buiten.

De pot is lichtgewicht en hierdoor makkelijk te verplaatsen. Hele mooie stoere bloempotten grijs betonlook tinten past in de hoffz style stoere en sober interieur afmetingen. Bloemen en planten, daar word je toch blij van? En zeker als de plant in zo’n mooie pot als deze staat!


Deze metalen pot heeft een prachtige grijs-bronzen kleur met. Een stoere bruine metalen pot voor bijvoorbeeld planten, maar je kunt hem ook gebruiken voor een (kleine) kerstboom. Deze pot Lima is van het merk Mica Decorations. De donkergrijze bloempot lijkt van massief beton maar is gemaakt van kunststof.


De bloempot is makkelijk te verplaatsen en kan tegen een stootje. Pot Lima heeft een unieke mix van een tijdloos design met een stoere look. Het unieke patroon is er met de hand opgezet en bij geen enkele Lima pot. Om ervoor te zorgen dat een grote bloempot ook in een luchtig interieur tot zijn recht komt, kun je kiezen voor pootjes. Doordat bovenstaande bloempot op hoge pootjes staat, krijgt hij direct een minder logge uitstraling.


Daarnaast passen de witte kleur van de bloempot en de vormgeving van de pootjes perfect in een Scandinavisch interieur. Bestel vertrouwd en voordelig online! Met planten en bloemen fleur jij jouw huis helemaal op.

En met deze stoere bloempot van staal geef je er persoonlijke touch aan. Met het voorjaar in aantocht, is het bijzonder fijn om buiten maar ook binnen bezig te gaan met (vrolijke) planten en bloemen. Ben je klaar met die saaie bloempotten ? Een betonlook bloempot is stoer en kun je ook nog heel goed zelf maken. Super mooi voor binnen, maar ook heel mooi buiten te gebruiken, omdat de bloempot is gemaakt van gerecycled plastic.


Stoere zwarte bloempot van het merk Oohh. Daarnaast is de pot leuk te combineren met een houten voetstuk (17cm) van Oohh. Het leren hengsel aan de voor- en achterkant geeft de mand een stoer uiterlijk.


Toen wij met de inrichting van onze woning zijn begonnen. Creëer jouw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van Praxis. Geef jouw tuin een romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor een strak en modern design. Wat je smaak ook is, je vindt altijd de perfecte bloempot of plantenpot.


Plantenpotten en plantenbakken voor buiten. Kies de sfeer die jij wil!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts