woensdag 24 oktober 2018

Xenos kofferlabel

Laat je creativiteit de vrije loop. Bestel alles voor je woonkamer. Specialistisch advies nodig? Zoek je een goedkope Kofferlabels? Vergelijk de beste aanbiedingen eenvoudig online!


Dit handige kofferlabel met leopard print is perfect voor op reis.

Je kunt het label makkelijk aan je koffer of tas vastmaken. Schrijf je naam, adres en telefoonnummer op het label, mocht je baggage kwijtraken, dan is in elk geval duidelijk wie de eigenaar is. Of je nu naar Bali gaat of naar New York. Deze kleurrijke kofferlabel is handig voor op reis én leuk voor het oog.


Vind jouw koffer snel terug door jouw contactgegevens te noteren op de achterzijde en bindt het vervolgens vast aan jouw bagage. Op de voorkant staat een leuke print met verschillende vliegbestemmingen. Met een kofferlabel aan je koffer laat je zien dat deze van jou is.


Mocht je koffer kwijtraken, is het fijn dat je contactgegevens op de koffer staan vermeld.

Daarnaast kun je je koffer er ook een beetje mee opleuken, aangezien er hele leuke kofferlabels te koop zijn! Voor 21:bestel is morgen in. Hoi, Wie heeft er tips wat je het beste op je kofferlabel kan zetten. Ik heb namelijk al een paar keer gelezen dat niet je eigen adres op de labels moet zetten.


Dit als veiligheid voor inbraak. Kan je dan misschien beter je mobiele nummer of huis telefoonnummer erop zetten. Dan kunnen ze je altijd bellen voor als er iets met je koffer is. Je raakt je bagage niet meer krijt met deze Kruidvat Bagagelabels.


De labels hebben een afgedekt adresvenster voor de privacy. Met de flexibele lus zijn de labels. Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media.


Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit. Bekijk de categorie reisaccessoires op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Daarnaast is een kofferlabel handig voor het geval dat je bagage kwijt raakt onderweg of op het vliegvel om je gegevens op het kofferlabel te schrijven zodat de kans dat je de koffer terug krijgt een stuk groter wordt.


Op deze manier kan de luchthaven gemakkelijk contact met je op nemen zodra de koffer gevonden is.

Op een kofferlabel kun je persoonlijke gegevens neerzetten, zodat je gemakkelijk jouw koffer of reistas terugvindt tijdens je reis. Ook is een koffer label handig wanneer jouw koffer een keer kwijt raakt op een luchthaven. Raak nooit meer uw koffer of reistas kwijt met onze opvallende Kofferlabels. Delsey, Samsonite, Tumi of Travelite.


Nu nog een aantal extra tips om je goed voor te bereiden op de reis naar de ultieme vakantiebestemming. Als wordt gekozen voor een contrasterende kleur kofferlabel , dan kun je de bagage als snel vinden. In ons ruime assortiment van bagagelabels zijn diverse kleuren, materialen en uitvoeringen opgenomen.


Het hoofddoel van een bagagelabel is uiteraard dat bij vermissing, de eigenaar van de koffer snel kan worden gelokaliseerd. Maar een goed herkenbaar kofferlabel kan er ook voor zorgen dat je, je koffer makkelijker terug kunt vinden op de. Wij verkopen kofferlabels van topmerk Samsonite en garanderen daarmee kwaliteit. U kunt de labels los kopen, maar ook in sets van twee.


Voordelig een kofferlabel kopen. Wilt u een kofferlabel kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts