vrijdag 5 oktober 2018

Grote broodtrommel

Specialistisch advies nodig? Broodtrommels voor 22u bestel morgen in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Met een broodtrommel houd je een heel brood langer vers. Dankzij een luchtdichte afsluiting droogt het brood niet uit.


Zo heb je brooddozen gemaakt van hout, staal en kunststof.

Daarnaast zijn er vele merken om uit te kiezen, zoals een Brabantia broodtrommel of Wesco brood bewaardoos. Ruime en kleurrijke broodtrommel Als grote broer in de Breadboy familie is deze broodtrommel ruim genoeg voor een of twee broden. De overlappende schalen kun je openen dankzij een metalen handgreep.


De broodtrommel staat op een verchroomd onderstel van staaldraad. De echte broodliefhebber kan niet zonder een broodtrommel. Daarmee bedoelen we niet het kleine lunchboxje dat wordt meegenomen naar school of kantoor, maar de echte grote broodtrommel , voor het opbergen van hele broden. Rvs broodtrommel XL van het merk Eco-brotbox, die zijn eco, gezon fair en vol plezier in gebruik!


Extra grote RVS broodtrommel.

Volledig uit roestvrijstaal en extra groot! Nooit voldoende ruimte in je lunchtrommel, en daardoor een boterham te weinig mee? Of toch maar een extra zakje of trommel gebruiken? Stop daarmee, en koop dan deze extra grote RVS broodtrommel. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Koop een grote Brabantia broodtrommel of Wesco en zorg ervoor dat iedereen elke dag een vers broodje kan eten bij het ontbijt. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Kies voor stoere RVS broodtrommels , waar je twee grote broden in kwijt kunt. Bij ons in de webshop vind je ook hele mooie witte, zwarte en grijze grote broodtrommels. De lunchbox Take a Break large is een extra grote broodtrommel van Rosti Mepal. Er passen wel acht boterhammen in! Bovendien zit in deze broodtrommel een tussenschot om etenswaren van elkaar te scheiden.


Wil je liever een iets meer neutraal ogende trommel? Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online. Koop nu broodtrommels voor uw huis. Praktische lunchbox van stevig, BPA vrij kunststof.


Inclusief een water-, kras-, kleur- en UV-bestendige bedrukking naar eigen full colour ontwerp.

Voor een duurzaam resultaat van elke opdruk in haarscherpe fotokwaliteit. Leverbaar vanaf 5stuks in verschillende frisse kleuren. Lunchbox Take a Break large in de kleur nordic green.


Deze grote groene broodtrommel van Mepal is geschikt voor maximaal boterhammen. Hij is voorzien van een afdichtring die de inhoud altijd lekker vers houdt en een divider, waarmee etenswaren eenvoudig van elkaar kunnen worden gescheiden. Neem vanaf nu dus uw eigen lunch mee in deze.


Een assortiment herbruikbare broodtrommels , lunchboxen, lunchzakjes voor onderweg. Bestellen In de webshop kun je zoeken op soorten broodtrommel zoals: Aluminium broodtrommels , Herbruikbare lunchzakjes, RVS broodtrommels. De Brotbox XL Double is de perfecte box voor een lange dag op de weg of een picknick voor twee.


Ook kun je zoeken op merk. Het biedt extra ruimte voor de grote honger. Een diverse lunch is heerlijk, bijvoorbeeld een broodje kaas combineren met een broodje salami. Door zijn formaat past deze lunchbox perfect in je laptoptas, rugzak of handtas. Grote broodtrommels Heb je een groot gezin of woon je met huisgenoten die brood en andere verse producten eten alsof het niets is.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor. Je kunt hier terecht voor hippe broodtrommels , lunchtrommels met meer vakken, rugtassen om je lunch in te bewaren, lekvrije en hippe drinkbekers, drinkflessen en drinkzakken, van lunchprikkers en leuke uitstekers voor boterhammen, ham, kaas en fruit tot ligadoosjes en snackdoosjes en geinige eivormpjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts