woensdag 31 oktober 2018

Asbestemming glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Asbestemming glas

De grootste collectie op het gebied van asbestemming. Onder asbestemming vindt u glazen urnen, asbollen en asobjecten van glas. Deze worden uniek vervaardigd met of zonder as van de overledene.


Aan de hand van reeds geblazen urnen kunt u ook een urn op maat laten blazen. De getoonde glazen asobjecten en asbollen dienen als voorbeeld. As in glas verwerken heeft Bosch Glaskunst letterlijk tot kunst verheven. Een bijzondere asbestemming van glas , gemaakt in uw eigen stijl of naar eigen idee. Samen maken we een persoonlijke herinnering waar u graag naar blijft kijken.


De mogelijkheden van as in glas zijn nagenoeg eindeloos. Dat komt omdat onze glasblazers ze op maat voor u maken. Kies dan voor een asbestemming glas van TOWA.


Deze productlijn die bestaat uit glazen as-druppels met RVS tekstring bieden een unieke manier om het as van uw dierbare in te bewaren. Zeker in tegenstelling tot de urnen die we gewend zijn uit het verleden is de asbestemming van glas een verademing. Ook kunt u op onze site uw herinnering aan een overleden persoon met anderen delen. Een asbestemming van glas is een tastbare en blijvende herinnering aan een dierbare overledene. Hierbij wordt een kleine hoeveelheid as van de overledene in het glas verwerkt.


Asbestemming glas

Vaak worden de glasobjecten gemaakt door middel van glasblazen. Een techniek waarbij glazen voorwerpen vervaardigd worden door het blazen van lucht in dik vloeibaar glas. Met eigen glasblazers vervaardigt Bosch Glaskunst glazen urnen en asbestemmingen op maat. Geen glazen urn of asbestemming is hetzelfde. Eigenlijk omschrijven we onze glazen urnen en asbeelden van glas liever als een waar kunstwerk.


Nog steeds is een urn de meest gekozen optie voor de asbestemming. Wij bieden een ruime hoeveelheid urnen in verschillende designs en materialen. Een natuurstenen urn is bijzonder geschikt om buiten neer te zetten, terwijl een glazen urn binnen beter op zijn plek is. Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner.


Glazen asbeelden Urnen - Glazen asbeelden. Glas is een zeer geschikt materiaal voor het maken van objecten. Ook voor een aandenken aan een dierbare. Bij Bosch Glaskunst maken we unieke glazen as-objecten. Onze glasblazers maken alle objecten zelf.


Hierdoor kunnen we de vormen en kleurgebruik van onze as-objecten zelf ontwerpen naar uw wens. Voordelen van glazen grafstenen. Glas is erg sterk, duurzaam en het heeft ontzettend veel mogelijkheden. Niet alleen verschillende soorten glas vallen met elkaar te combineren, ook wordt glas vaak met natuursteen gecombineerd. Asbestemmingen met symbolische waarde.


In deze categorie artikelgroepen waarin een symbolische hoeveelheid as mooi en subtiel verwerkt kan worden. Prachtig mee verwerkt in glas of subtiel en strak verwerkt in een fotolijst. Mee ingegoten of verborgen in een decoratief voorwerp. Daardoor komen er ook nieuwe mogelijkheden op de markt, zoals de as-druppel met RVS tekstring van TOWA.


Deze as-druppel van glas is niet alleen functioneel, maar ook erg sierlijk. De druppel is verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen en het voetstuk kan voorzien worden van een persoonlijke tekst. Sierurnen zijn er tegenwoordig in veel soorten en maten. Er zijn mini-urnen verkrijgbaar voor het bewaren van een klein gedeelte van de as. De as van uw dierbare kunt u op veel manieren een passende asbestemming geven.


Wij geven u graag advies over mogelijke asbestemmingen. Grafmonumenten gemaakt van, of in combinatie met glas worden steeds vaker toegepast op de Nederlandse begraaf- en herdenkingsplaatsen. Glas is transparant, duurzaam, onderhoudsvrij en zelfs weersbestendig. Maar belangrijker is dat glas in vele kleuren, vormen en bewerkingen te verkrijgen is.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts