woensdag 3 oktober 2018

Magisso

Kies uit producten vanaf € 170. Vind damixa onderdelen het nu op Kensaq. Magisso is een Fins bedrijf met een missie.


Magisso

De missie luidt: “Ontwikkel en verkoop wereldwijd innovatieve producten die het dagelijkse leven nog prettiger maken. Discover our entire collection. Een prachtig, nieuw en innovatief product waarmee er eindelijk een makkelijke én mooie manier is om. Ze wilden een internationaal ontwerpbedrijf starten, zonder voorafgaande kennis van of ervaring met ontwerp of internationaal zakendoen. Dompel de magisso schaal zorgvuldig in water een paar minuten en vult u het met salades, bessen, groente of fruit.


Water verdampt door de zijwanden van de schaal en houdt op deze manier de inhoud koud. De magnetische vaatdoekhouder is slechts een van de vele producten. Geen vaatdoekjes meer die in de spoelbak liggen, of op uw aanrechtbla vol bacterien. De vaatdoekhouder is eenvoudig te bevestigen in uw spoelbak dmv een dubbelzijdige magneet. Geschikt voor een rechthoekige spoelbak.


Zoek naar damixa onderdelen op de nieuwe KensaQ. The waved surface minimizes contact between the fruit and the plate and it allows air to flow around the fruit slowing down the ripening. Voor 16:uur bestellen = Morgen in huis.


Gratis bezorging en retour. Ontdek het uitgebreide assortiment. Magnetische vaatdoekhouder van magisso , rvs, gebogen arm. Prachtig en functioneel - absolute musthaves!


Magisso

De producten zijn er allemaal op gericht om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken. De prachtige producten zijn al meer dan maal onderscheiden met design awards. Dankzij de driehoekige bodem is het makkelijk om de sterkte van de thee te regelen, afhankelijk van je smaak en zonder knoeien. Met deze houder berg je het doekje netjes, maar uit het zicht op. De vormgeving en kleurstelling van deze bakken zijn modern en tijdloos, waardoor ze mooi passen bij ieder interieur.


De buitenkant is mat donkergrijs en de binnenkant is van geglazuurd wit keramiek. Geniet van gekoelde dranken aan het zwembad of aan tafel met onze Naturally Cooling Ceramics. Je hebt geen vriezer of koelkast meer nodig. Met deze mand kun je vies bestek verzamelen of afgewassen bestek laten uitlekken. De eerste producten van het jonge bedrijf zijn daarom ook innovaties en praktische schotelkledenhouders en een taartschep.


Uw natte vaatdoek heeft nu een plek om te drogen, hygienisch, uit het zicht, maar steeds binnen handbereik. Eenvoudig en zonder gereedschap te plaatsen is in bijna alle spoelbakken. Door dit handige product ligt de vaatdoekhouder niet meer onhygiënisch opgevouwen in het zicht over de kraan of over de rand van de spoelbak.


Kitchen is the heart of Home Smart Home, so that’s where you find us. Vrij nieuw is de zwarte terracotta karaf, ijsemmer en wijnkoeler, welke je eerst onder stromend water houdt waardoor je wijn, ijsblokjes e. MAGISSO vaatdoek-, spons- en bestekhouders MAGISSO accessoires zijn prachtig, tijdloos en innovatief. Met het gepatenteerde montagesysteem kunt u de houders in enkele seconden in uw gootsteen plaatsen – en zonder gereedschap. Plaats de houder op de gewenste plaats aan de binnenkant van je spoelbak en de magneet aan de buitenzijde. Gemaakt van hoogwaardig geborsteld RVS Eenvoudig te bevestigen door middel van een magneetsysteem Je vaatdoek uit het zicht maar binnen handbereik!


Magisso

Strak, stijlvol maar vooral zeer hygiënisch. Mat RVS voor ronde spoelbak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts