donderdag 25 oktober 2018

Gekleurd spiegelglas

Spiegelglas van hoge kwaliteit op maat. Eenvoudig online te bestellen. Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit.


Triple HR Glas van hoge kwaliteit. Vind nu jouw favoriete Glazen spiegel. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Ook afbeeldingen gezandstraald op het spiegelglas , worden bij gekleurd glas door het contrast versterkt. Bovenstaande spiegel is gemaakt van brons spiegelglas en voorzien van een gezandstraalde afbeelding van een adelaar. De adelaar komt zo, tot in detail prima tot zijn recht op deze spiegel. Gekleurd spiegelglas - antiek spiegelglas. Door het spiegelglas met chemicalien te behandelen, worden spiegels gemaakt die antiek lijken.


Gekleurd spiegelglas

Ze vertonen vlekken en beschadigingen alsof de spiegel uit grootmoeders tijd stamt. Terwijl het gewoon een nieuw gefabriceerde spiegel is. Het patroon en de hoeveelheid vlekken is per spiegel verschillend. Vind de beste selectie gekleurd spiegelglas fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gekleurd spiegelglas voor de dutch luidspreker markt bij. Voorheen werden spiegels alleen in de badkamer gebruikt, maar tegenwoordig is dat niet meer zo.


De spiegel als woonaccessoire is iets dat we veel vaker zien. Voor een woonaccessoire als deze bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken spiegels die u niet overal tegenkomt. Wilt u eens iets anders dan een standaard verzilverde spiegel?


Dan is de spiegel op maat gekleurd in het brons of grijs wellicht iets voor. Dit type gekleurde spiegels zijn donkerder getint als eens standaard verzilverde spiegel, maar houden wel het perfecte spiegelbeeld. De massieve gekleurde platen zijn ondoorzichtig, de frost-variant is lichtdoorlaten maar ondoorzichtig. Deze versies zijn erg geschikt als kunststof wandpanelen, windscherm of balkonbeglazing.


Ook gekleurd plexiglas is keer sterker dan glas, terwijl het de helft lichter is dan glas met dezelfde dikte. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Mond geblazen spiegelglas met fijne structuur waardoor een schitterend effect ontstaat.


Knippen met de wieltjestang. Gebruik geen siliconen of op zuur gebaseerde lijm. In verschillende kleuren en vormen mogelijk. Grote spiegelglazen urn, WD-GU037. Handgeblazen, uniek getekend.


Voordelig geleverd door Urnwebshop. Bij deze laatste spiegels wordt gekleurd spiegelglas toegepast, om zo een warme uitstraling aan de ruimte te geven. Naast de normale spiegels zijn er ook gekleurde spiegels op maat te verkrijgen zoals de bronzen spiegel en grijze spiegel.


Gekleurd spiegelglas

De grijze spiegels zorgen door het gekleurde glas voor een lichte zwarte gloed en past mooi bij een zwart interieur of industrieel wonen. Een bronzen spiegel geeft een bruine en warme gloed af. Waxinelichthouders koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts