woensdag 24 oktober 2018

Glas voor glas in lood

Vind lood voor glas in lood het nu op Kensaq. Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Voor Glas in Lood creëert een unieke sfeer in huis.


Welkom bij de grootste speciaalzaak voor glas - in-lood , tiffany en brandschilderen.

Bezoek onze showroom, 450m² winkel en atelier of bestel online in de webwinkel. Het adres voor het beste advies, prijs, kwaliteit én service. Alles op het gebied van glas in lood ! Glas - In-Lood bedrijven per provincie. Voor glasherstel, glasatelier, glas in lood , tiffany, glazen en veel meer! Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten.


In een eenvoudige uitvoering vormen de loodlijsten een rechthoekig raamwerk waarin stukken blank vensterglas gevat zijn. Glas in lood werd destijds gemaakt omdat een raam uit één stuk glas niet te maken viel. Alle materialen in de winkel zijn in ons atelier gebruikt om de kwaliteit ervan te toetsen.

Heeft u vragen, bel of mail ons, wij nemen graag de tijd voor u. Fenix Glas levert alle materialen voor het maken van glas - in-lood ramen zoals het glas , loodprofielen maar ook alle gereedschappen, benodigdheden voor brandschilderen en g lasovens. Mocht u een artikel missen in de webshop waar u toch behoefte aan heeft, neem dan gerust contact met ons op zodat we dit alsnog voor u kunnen bestellen. Glas in lood leent zich echter uitstekend voor kunstzinnige uitvoeringen, met kleurrijke voorstellingen. Men treft glas in lood wel aan in oude herenhuizen, maar vooral in kerken, waar het zicht van binnen op de ramen door het invallende licht het.


In de beginperiode werden de glas - in-lood ramen vooral door monniken vervaardig omdat de glas - in-lood ramen vooral gebruikt werden om de kerken water- en windbestendig te maken. Vakmanschap en Creativiteit voor uw woning. Breda is uw adres voor glas en lood reparatie, restauratie, ontwerp en realisatie. Wij zijn een traditioneel, klein atelier met aandacht en oor voor uw wensen. Geniet van het licht en de sfeer die glas in lood aan je woning geeft.


Het was nog nooit zo eenvoudig om glas in lood ramen veilig verpakt voor je deur gebracht te krijgen. Bestel online en wij vervaardigen jouw glas in lood raam direct op ambachtelijke wijze, volledig op jouw maat. Partij Glas in lood ramen. Kijk op onze website voor meer informatie.


De prijs van nieuw glas - in-lood wordt bepaald door veel verschillende factoren. Bekijk de prijzen van standaard ontwerpen op de website. Glas in lood plakfolie in twee soorten Onder de decoratieve foliesoorten neemt de glas in lood plakfolie een aparte plaats in.


Er zijn twee groepen, de statische en de zelfklevende glas in lood plakfolie soorten.

Beide soorten bestaan uit een groot aantal verschillende motieven. Glas in lood past in ieder huis, zowel in modern als klassiek en dankzij de vele mogelijkheden en glassoorten is er voor ieders smaak wel wat te vinden. Ramen voor erkers, deuren en bovenramen in glas in lood , herstellen jaren dertig huizen weer hun oude glorie.


Wij hebben de prijzen op deze site gebaseerd op max vakjes in rechthoekige vorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts