donderdag 4 oktober 2018

Sigma pearl clean mat

Beschikbaar in heel veel kleuren. Kies nú uw variant en Bestel snel! Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd. Schilderen met succes doet u met verf van Sigma.


Sigma heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste kleuren. De gepatenteerde Easy Clean Technologie zorgt ervoor dat vlekken heel makkelijk schoon te maken zijn. Sigmapearl Clean Matt is de best reinigbare muurverf van Sigma.


De muurverf is erg mat en daardoor ook zeer populair bij veel mensen. Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar. We hebben van Sigma Coatings een gipsplaat gekregen waarop een laag Sigma Pearl Clean Matt is geschilderd. Hoe matter een muurverf is, hoe lastiger hij ook te reinigen is natuurlijk.


Sigma pearl clean mat

Een ideale muurverf, ontwikkeld met de Easy Clean Technology van Sigma. Het is een verf voor binnen, gemaakt op basis van een 1 acrylaatdispersie. Vakschilders weten daardoor dat ze kunnen vertrouwen op de hoogst mogelijke kwaliteit.


Er is geen andere Sigma muurverf beter bestand tegen vuil dan de sigmapearl clean matt en de sigmapearl clean. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Wit en vrijwel alle kleuren volgens de Sigma Color System-waaier (C2) en de Sigma Professional Pastels.


Sigma pearl clean mat

Dat bewijst ook een grondige praktijktest, waarbij een muur werd vuil gemaakt met ketchup, moster taart en siroop. Waar kun je Sigma Clean Matt muurverf aanbrengen? Voor 20:uur bestel morgen in huis! Kenmerkend is de grote dekkracht van dit product. Ook op grote objecten zorgt deze muur- en plafondverf voor een fraai eindresultaat.


Dit doen we met officiële Sigma materialen, voor het beste resultaat. De Sigma Pearl Clean Matt is uitermate geschikt voor oppervlakken die vaak gereinigd dienen te worden, denk hierbij aan de keuken of zelfs achter het kookgedeelte. Er is geen muurverf beter bestand tegen vuil dan de Sigma Pearl Clean Matt. De slogan: Doekje er over.


Klaar maakt het ook echt waar! Vooral in de keuken, waar je een groot gedeelte van de tijd door brengt met het koken. De kans op vlekken is daar aanwezig. Of je hebt kleine kinderen die ook nog wel eens vlekken veroorzaken. De beste afwasbare muurverf review – Sigma en Flexa.


Enige tijd geleden voerde de Consumentenbond een test uit tussen twee bekende afwasbare verven. Wij deden de test: hoe reinigbaar is deze matte muurverf? Vooraleer ons aan de grote traphal te wagen deden wij eerst de test in onze woonkamer. We zijn echt tevreden over de reinigbaarheid.


Vlekken verdwijnen probleemloos met de Sigma Cleaner en zonder sporen achter te laten. SigmaPearl Clean Matt is ideaal voor bv. De gegevens in dit blad zijn correct op de dag van uitgifte. Extra voordeel: na reiniging ontstaat geen verkleuring of glanzende plek.


De verf behoudt dus de oorspronkelijke matte ‘look’ en gaat langer mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts