maandag 29 oktober 2018

Hay kandelaar

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Stel je Hay vragen aan onze interieurspecialisten. Dé Hay webshop van Nederland.

Op zoek naar Hay kandelaars? HAY Kandelaar prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Moment van HAY is de nieuwste toevoeging aan de collectie kandelaren. Moment is ontworpen door Lars Beller Fjetland en is gemaakt van gietijzer.


Deze bijzondere en mooi vormgegeven kandelaar zal de kaars, net voordat die op is, automatisch uitmaken. Weet jij nog niet precies waar je naar op zoek bent? Met een HAY kandelaar steek je op originele wijze een lichtje op.

En het leuke is: je kunt kandelaars van HAY op tafel zetten, maar ook aan de wand bevestigen! Bovendien heb je de keuze uit diverse vormen en kleuren. Hay lup square kandelaar , koper. De Lup Square kandelaar verbindt het oneindige met het eindige. En daar komt gelukkig nooit een eind aan.


Want als de kaars op is, zet je zo weer een nieuwe in deze elegante en industriële kandelaar. Een prachtig accessoire op je tafel. Het flikkerende warme licht van de kaarsen zorgt voor een aangename sfeer. De Hay Lup Triangle kandelaar is ontworpen door Shane Schneck. De zwarte kandelaar is gemaakt van gepoedercoat staal, de koperen kandelaar is van massief koper.


De kandelaar is leverbaar in de kleuren zwart en koper. Vergeet jij soms op je brandende kaarsen te letten? Met deze HAY Moment kandelaar is dat niet zo erg. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Hay Kandelaars koop je eenvoudig online bij bol. Kies uit producten vanaf € 245. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!

Makkelijk en veilig winkelen. Met de HAY Flare kandelaars haal je direct kleur in huis! Sfeervol tijdens een diner of voor een gezellige avond op de bank. De Flare kandelaar van Hay wordt gekenmerkt door zijn klassieke vorm en overtuigt door zijn semi-transparante, gekleurde borosilicaatglas.


Accenten worden gezet door de iets donkerder getinte rand. Met de Moment kandelaar van Hay hoef je nooit meer ’s avonds je bed uit om te checken of je wel echt alle kaarsjes uit heb gedaan. We hebben unieke houten kandelaars , zoals de Raw Kandelaar van Muuto of de Bonsai Kandelaar van Functionals.


Tot slot hebben we prachtige stalen kandelaars , zoals de Gloria Kandelaar van Muuto. We zijn altijd op zoek naar de leukste en mooiste design kandelaars. Continu breiden wij het assortiment uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts