woensdag 31 oktober 2018

Pip studio ontbijtbord

Het is Sale bij de Bijenkorf! Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Voor 22:bestel morgen in huis! Ruime keus PiP Studio Beddengoed.


Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Romantische Markenartikel von PiP Studio. Bademode, Bettwäsche und Homewear! De porseleinen ontbijtborden hebben een vrolijk design en zijn verkrijgbaar in o. Voor dit ontbijtbord kozen we rustige tinten als achtergron zodat de verfijnde Early Bird illustratie met lieflijke bloesem perfect tot zijn recht komt.


Het bord is omlijnd met de bekende rood-witte Pip streep met gouden details. Diverse luxe dessins zijn verkrijgbaar als gebaksbordjes, dinerborden, ontbijtbordjes, soepborden, onderborden en petit fours. Begin de dag vrolijk met een boterham op dit kleurrijke ontbijtbord ! Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Gloudemans Koken en Kado biedt je verschillende serviesstukken van dit merk aan.


Pip studio ontbijtbord

Onderdelen van het servies. Onze servies collectie is heel uitlopen van borden en kopjes tot theepotten en serveerschalen. Ervaar het gemak van Wehkamp. De Meest Uiteenlopende Ontbijtborden. Van Uitstekende Kwaliteit Voor Een Scherpe Prijs!


Start je dag stijlvol met dit porseleinen ontbijtbord van PiP Studio , voorzien van een prachtige illustratie met een tak met bloesem en een vogel. Combineer met wit basisservies of met andere kleurrijke borden en mokken uit de Early Bird serie. Gratis verzending vanaf €5-.


Pip Studio serviezen bij de Bijenkorf. Het label heeft als doel om een sprankel te geven aan elke dag. Vooraf, achteraf of gespreid. Ontbijt in stijl met dit kleurrijke ontbijtbord ! Het dessin kenmerkt zich door elementen uit historische serviezen, vintage bloemen, blauw geschilderde bloesems en takken.


Dit ontbijtbord komt uit de spring to life collectie van pip studio en heeft een witte. Maak je pip servies compleet vanaf eur nieuw of in nieuwstaat : eur gebaksbord 8x khaki eur gebaksbord 4x blauw 4x roze nieuw eur ontbijtbord roze. Pip studio spring to life collectie wit ontbijtbord 21cm.


Voordelige PiP Studio artikelen online. Nu tijdens SALE korting tot. Het bord behoort tot de serviesserie Royal White en is gemaakt van 1 porselein. Het Royal White ontbijtbord is voorzien van een golvend randje en goud en blauw geschilderde elementen.


Je ontbijt was nog nooit zo speciaal! Bekijk ook onze leuke startersets, een mooie combinatie van de kleuren wit en blauw. Het bord heeft een doorsnede van centimeter en is verkrijgbaar in vier kleuren: gebroken wit, groen, blauw en roze. Het porselein is namelijk versierd met elementen uit historische serviezen, zoals bloesem. Pip Floral ontbijtbord Roze cm.


Pip studio ontbijtbord

De nieuwe Floral lijn heeft een grote opfris beurt gekregen, maar het pip floral ontbijtbordje is zo mooi dat dit design gebleven is! Het Early Bird design kenmerkt zich door een roodborstje op een Chinese bloesemtak. Het ontbijtbord met het Early Bird design maakt deel uit van het Floral servies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts