woensdag 10 oktober 2018

Polyester bloembakken groothandel

Polyester plantenbakken zijn in! Gratis Verzending in Nederland en België. Bloembakken shop je eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online.

Onze plantenbakken zijn dan ook duurzaam en je hebt er jaren lang plezier van! De plantenbakken zijn door en door gekleur zodat de kleur er niet vanaf gaat. Vorstbestandig en twee jaar garantie op alle polyester plantenbakken. Artiplant biedt een enorm assortiment aan plantenbakken en bloembakken voor buiten.


Onze lichtgewicht plantenbakken in polyester of gerecycled plastic zijn verkrijgbaar in elke RAL-kleur, de ideale keuze voor dakterras of balkon. Of kies voor natuurlijke urban plantenbakken in betonlook, fiberstone, hout of aardewerk. Deze bloembakken worden vervaardigd uit hoogwaardig polyester.


Alle hoeken zijn voorzien van wapening, en kunnen niet uitscheuren. Een gemiddelde polyester plantenbak van 1bij 1centimeter en centimeter diep heeft een gewicht van slechts kilo.

Gelukkig hoef je niet bang te zijn dat deze luxe plantenbakken snel gestolen worden. Eenmaal gevuld met potgrond zijn de polyester plantenbakken loodzwaar. Een polyester fonteinvijver is een veelzijdig product. Uiteraard kunt u de fonteinvijver gebruiken voor een spectaculair waterspel in uw tuin. Daarnaast kan een fonteinvijver dienen als kleine vijver maar ook bijvoorbeeld als pompbak of zelfs plantenbak.


Hiermee reinigt en beschermt u uw polyester bloembakken. Kies uw polyester plantenbak. Opties Naast het aanpassen van de kleur kunt u nog meer keuzes maken. De polyester serie is te verkrijgen in alle RAL kleuren. Zo is het bij een aantal modellen mogelijk om wielen te plaatsen.


Van klassiek tot modern, van terracotta tot hoogglans bloempotten. Bestel vertrouwd en voordelig online! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Makkelijk online bestellen zonder bezorgkosten!


De fijne structuur en de dubbel omgezette bovenrand geven de plantenbakken een luxueuze en tijdloze uitstraling waarin u planten en bomen prachtig tot zijn recht komen. De kwaliteit van alle polyester plantenbakken wordt versterkt door de kleuring, die door het gehele materiaal loopt. De bovenrand is dubbel omgezet, wat deze plantenbak een prachtige tijdloze uitstraling geeft.

Wij adviseren de plantenbakken tweemaal per jaar te reinigen. Groothandel bloempotten online. Bij Wiljan bestelt u eenvoudig wat u nodig heeft om uw winkel nog aantrekkelijker te maken!


U kunt onze groothandel decoratie artikelen bezoeken voor natuurlijke materialen waarmee u bloemstukken kunt. Onze bloembakken zijn in alle RAL-kleuren leverbaar. De meeste polyester plantenbakken staan hier voorradig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts