maandag 29 oktober 2018

Magnetisch horgordijn

Bekijk ons ruime assortiment hier. Kwaliteit voor de beste prijs! Gratis bezorgd binnen NL-BE uit vooraad leverbaar. Hoge kortingen en zeer snelle levering.


Grote collectie horgordijnen vind je hier! Insecten hebben door het magnetisch vliegengordijn bijna geen kans om binnen te glippen.

Lees hieronder alles over onze magneet hordeur. De lamelgordijnen van het magnetisch vliegengordijn zijn gemaakt van polyester en laten veel licht door. Ook is de hordeur magneet eenvoudig te installeren zonder te boren of te schroeven. Direct een magneet horgordijn bestellen. Heeft u een magneet horgordijn gezien in onze webshop die bij uw inrichting past?


Twijfel dan niet en bestel deze gemakkelijk online. Vervolgens bezorgen wij uw nieuwe gordijn thuis en kunt u zich stijlvol en gemakkelijk wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor. Magnetisch horgordijn Met behulp van de krachtige magneten in het horgordijn , sluit het scherm zich gemakkelijk en in een oogwenk, zonder dat u daar zelf veel moeite voor hoeft te doen.


Het horgordijn laat de frisse lucht door, maar houdt vervelende insecten zoals muggen buiten.

U kunt het horgordijn gemakkelijk en snel bevestigen, zonder dat. Zo sluit een horgordijn automatisch weer als je erdoor heen loopt. Dit geeft zelf de meest opdringerige en minuscule muggen geen kans om binnen te komen! Ook hoeft je je geen zorgen te maken of je huisdieren de hor beschadigen. De magnetische hordeur opent door zijn design onmiddellijk zodra er iets of iemand tegen aanloopt.


Een magnetisch horgordijn al voor € kopen? In onze collectie vind je twee magneethorren. De goedkope magneethor van € werkt goed. Van het duurdere vliegengordijn van Hamstra en Fikszo (beiden voorheen van Bruynzeel) mag je kwalitatief gezien wat meer verwachten. Deze horgordijnen hangen wat mooier en strakker in het deurkozijn.


Geschreven bij O’Daddy – magnetisch Deurhor – vlieggordijn – 100x230cm. De hor ziet er op zich degelijker uit dan andere horgordijnen met magneten maar de magneten trekken elkaar bijna niet aan. Heb meer bevestigingsstips gebruikt dan er oorspronkelijk bij zijn en nog lijkt het systeem niet te werken.


Kan over dit horgordijn niet veel zeggen, het zit nog in de doos. Maar zal heus niet slechter zijn dan de andere, als hij de insecten buiten houd ben ik tevreden. Klagen doe ik niet, want lang hangen ze hier toch niet, daar zorgen mijn hondjes wel voor. Het voordeel hiervan is dat je deze niet als een deur open hoeft te doen maar er gewoon doorheen kan lopen. Het gordijn valt vervolgens vanzelf weer op zijn plaats, zoals horlamellen.


Wil je dat het vliegengordijn een nog betere werking heeft dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een magnetisch vliegengordijn.

Ruim assortiment Magnetische horgordijnen voor de beste prijzen bij beslist. Met dit handige magnetisch horgordijn voor de deur ben je daar deze zomer vanaf. Houd de kleine mormels op afstand en geniet toch van het frisse zomerbriesje in huis.


Dit functionele gordijn is lastig voor insecten, maar simpel voor jou. Naast het horgordijn met lamellen is er ook een magnetisch horgordijn beschikbaar dat bestaat uit twee grote, aansluitende panelen. Als je door dit horgordijn loopt, gaan de panelen automatisch uit elkaar en sluiten ze weer perfect aan door de verschillende magneten, die in het midden bevestigd zijn.


Insta Barrier – Magnetisch Horgordijn Om voor altijd van die vervelende insecten in huis af te komen raden wij u de Insta Barrier aan. Dit is een super handige deurgordijn welke frisse lucht naar binnen laat en insecten erbuiten houdt! Kies in de configurator voor een magnetische sluiting en ontvang een horgordijn magneet op maat. Het is belangrijk dat u kiest voor een magnetische sluiting. Een standaard hor wordt namelijk geleverd met een borstel i. U kunt een magnetisch horgordijn helemaal op maat laten maken met behulp van onze configurator.


Ruime keuze horren en vliegengordijnen bij GAMMA. Hordeur, raamhor en horren op maat. Of zelf horren maken met horrengaas en horprofiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts