woensdag 17 oktober 2018

Antislip trap praxis

Antislip trap praxis

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie.


Antislip trap praxis

Een rol tape is meter lang en 25mm breed. Verwijder dan het afdekpapier van de achterkant van de tape en druk de tape c. Glitsa trappenlak antislip 750ml is versterkt met polyurethaan, waardoor het slijt- en krasvast is. Door de toegevoegde anti-slip granulaat biedt het goede anti-slip bescherming voor alle zachthouten en hardhouten trappen , welke intensief gebruikt worden.


De hulpmiddelen van Praxis kunnen natuurlijk geschikt zijn voor iedereen, die wel wat extra steun kan gebruiken, zoals bijvoorbeeld antislipstickers op de trap. Al is het maar om alle nachtelijke uitstapjes naar het toilet veiliger te maken. Hoe snel gebeurt het wel niet, dat je even snel de trap af wilt rennen, maar vervolgens uitglijdt. Met antislip tape verander je jouw trap eenvoudig in een antislip trap. Je plaatst de trapstrips eenvoudig op de overzettreden.


Met één rol kun je meter aan antislip neerleggen. De strook is dan mm breed en heeft een zelfklevende onderzijde. Vergelijkbare zoekopdrachten voor praxis antislip. Info over praxis antislip. Resultaten van zoekmachines.


Hoe kan ik mijn trap minder glad maken? Question,likes_count:slug: trap. Een mooie trap is puur woongenot, maar een veilige trap is essentieel. Is uw trap geschilderd of gelakt en daardoor spiegelglad?


Antislip trap praxis

Een antislipstrip is de oplossing! Wij leveren en plaatsen antislipstrips op de trap voor nieuwe en bestaande trappen. Bij Praxis koop je voordelige toebehoren om je trap een volledige metamorfose te geven.


Een bijzonder fraai resultaat verkrijg je met onze overzetreden die je over je bestaande trap monteert. Deze treden zijn verkrijgbaar in afmetingen, waarmee je zowel rechte treden als treden in de draairichting van de trap kunt bekleden. Trapverf met antislip kopen? De ideale keuze op (houten) trappen zonder de zwarte gripstrepen of de bekende ‘halve maantjes’. De verf zorgt voor antislip , dankzij speciaal antislipmiddel.


Niet te zien, maar wel goed te voelen en daarmee een stuk stroever op de trap. Zorg voor een trap met antislip , bijvoorbeeld bij kleine kinderen of bij. De CanDo traprenovatie antislip tape is erg handig voor extra veiligheid. Dit plak je heel makkelijk op de trap omdat de achterzijde van deze tape voorzien is van een plakstrip.


Deze antislip trap strip is van Nederlandse fabricaat en wordt als enige onder keurmerk geproduceerd speciaal voor antisliprubbertape. Dit keurmerk geeft jaar 1 garantie op doorslijten en constructie. Optimale brede grip Onze brede strip geeft een optimale grip aan je traptreden en voorkomt ook de slijtage en kaal lopen van de verflaag.


Coating is hier natuurlijk één van. Maar als u de keuze hebt dan kunt u ook bij het aanleggen van uw badkamer al rekening houden met slipgevaar. Bijvoorbeeld door te kiezen voor speciale anti slip tegels.


Alle gerenommeerde tegelmerken en huismerken zoals Gamma en Praxis hebben antislip vloertegels in het assortiment. De KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis. Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op een andere laklaag. De trappenlak heeft een matte afwerking en een antislip werking, dit zorgt voor meer veiligheid op de trap.


De lak op waterbasis droogt snel en is reukarm. Montage van antislip strip op trap. Met een freesmachine worden sleuven in de traptreden gefreesd. Na het frezen van sleuven, worden de rubberen of kunststof antislip strips zonder.


Hij slijt nagenoeg niet, kan redelijk tegen vocht en is hierdoor ook geschikt voor winkel trappen. Antislip trap tape toepassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts