woensdag 10 juni 2015

Passe partout op maat

Passe partout op maat

Wij hebben een Snelle levering. Bestel vandaag nog online. Boek het Passe-partout , Oedelem. U krijgt direct een bevestiging. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Uw passe-partout op maat gemaakt tegen de allerlaagste prijzen! Een passepartout op maat is de perfecte oplossing als u bijvoorbeeld een foto in een lijst wilt doen dat groter is dan de foto. Het enige wat u hoeft te doen is een passe-partout op maat te kopen en daarmee kunt u uw bestaande fotolijst gewoon gebruiken.


Met onze high-tech computergestuurde passe - partout -snijder kunnen we eenvoudig alle soorten gewenste passe partouts op maat maken. Onze passe - partout -machine, de Gunnar F is de beste in zijn soort en voorziet ons keer op keer van prachtige op maat gemaakte exemplaren. Als u kiest voor een passe partout op maat , dan kijken wij 1 naar uw wensen.


Hier vindt u onze uitgebreide collectie passe - partouts. Een passe - partout is een kartonnen lijst voor een schilderij of een foto. Hiermee komt het werk beter tot uiting. In het karton van de passe - partout wordt meestal een rechthoekig venster gesneden. Maar ook cirkelvormig of ovaal is niet ongebruikelijk.


Bij PP Winkel kun je jouw eigen passepartout op maat bestellen. Snijden tot 1mm nauwkeurig. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.


U kunt zoeken op buitenmaat, binnenmaat en kleur. Zoekt u een wissellijst of fotolijst voor bij de passe partout ? Naast passe partouts in diverse kleuren en maten, kunt u kiezen voor een passepartout op maat. Op onze maatwerkpagina staat beschreven hoe een passe partout op maat bestellen in zijn werk. Kijk voor meer informatie over het bestellen van passe - partouts op de passe - partout categorie pagina.


De minimale randbreedte die wij kunnen snijden is cm. Minimale rand van de passe partout groter dan cm. Echter dient de buitenmaat van de passe - partout dan wel groot genoeg te zijn. Door een passe partout online te bestellen, bent u verzekerd van een passe-partout op maat en bij ons heeft u de bestelling al binnen werkdagen binnen. Verschillende kleuren, verschillende afmetingen en zelfs ronde of ovale passepartouts zijn bij ons verkrijgbaar.


Passe partout op maat

Klik hieronder op het plaatje passe-partout op maat en kleur: Vul daarna op de bestelpagina uw maten in en bereken direct de prijs van uw passe - partout. Let goed op het volgende: - de buitenmaat van de passe - partout is gelijk aan de binnenmaat van uw fotolijst. Passe partouts kopen bij Fotolijsten. Kies de maat van je afbeelding en hoe breed je passe partout moet zijn. Artique ) Standaard maat passe partout warm wit n02.


Om een beeld optimaal te representeren heeft u in eerste instantie zeker een passend lijst nodig, maar om het geheel de juiste veredeling te geven zal u een passe - partout moeten gebruiken. Goedkope passe partout op maat gemaakt bestellen ook Passepartouts op uw formaat online Lijstenmakerij lijstenmaker lijsten en inlijsten benodigdheden, schilderij. Het bestellen van een passe-partout op maat : - de buitenmaat vd passe - partout is gelijk aan de binnenmaat van uw kader.


Passe partout op maat

De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk passe partouts voor de wissellijsten. Dit bekent dat wanneer je een bepaalde maat niet kunt terugvinden in ons assortiment dat je een aanvraag kunt plaatsen voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor een maatwerk passe partout. Uw passe - partouts kopen doet u bij de goedkoopste passe - partout webwinkel van Europa!


Grote voorraad en direct levering van passe - partouts ! Wilt u uw woning aankleden met mooie fotokaders met daarin een passe - partout en foto? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts