maandag 29 juni 2015

Wereldkaart dekbed

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Nederlan Europa en de wereld.


Droom je van een reis naar Amerika of naar Australië?

Dekbedden met wereldkaart. Onder een dekbed wereldkaart kun je daar alvast van genieten, door af en toe alvast af te reizen. Wereldkaart dekbedovertrekken.


Een wereldkaart op je dekbedovertrek is trendy en geeft een kosmopolitische sfeer aan de slaapkamer. Met deze dekbedovertrekken kun je letterlijk alle kanten op! Heerlijk dekbed van 1 katoen met kussensloop.


Formaat 140x200cm en kussensloop 70x80cm 370.

Sinds kort kunt u op Fotoopdekbed. Iedere ochtend wordt u blij en opgewekt wakker van al uw dromen over verre reizen op verre locaties in de wereld. Dit geeft een warme en prachtige sfeer in elke kinderkamer of slaapkamer.


Een groen dekbedovertrek met daarop de wereldkaart afgebeeld! Op het dekbedovertrek staat de wereldkaart afgebeeld. Het dekbedovertrek is dubbelzijdig bedrukt. Dit dekbedovertrek is een aanvulling voor uw slaapkamer!


Doordat het dekbedovertrek van 1 katoen is, slaapt u hier ook nog eens heerlijk onder. Dit zorgt voor een soepel overtrek dat zich om uw lichaam heen vormt, waardoor u kunt genieten van een optimale nachtrust. Door de easy-care behandeling is het dekbedovertrek kreukherstellend.


We tipten al eens een aantal wereldse dekbedden , maar dit dekbed mét wereldkaart heeft nog net een extraatje… Er zitten namelijk strijkapplicaties bij waarmee je jouw droomlocaties kunt markeren. De overtrek voor het dekbed in wit bestellen? Op zoek naar een van de andere kleuren en benieuwd waar je de laagste prijs betaalt.


Wij zorgen er als dekbed discounter voor dat we de prijzen laag houden en je aan de andere kant toch de best mogelijke kwaliteit kunnen aanbieden. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Carbotex dekbedovertrek wereldkaart Kies je droombestemming uit en droom heerlijk weg onder dit zachte dekbed met een gave afbeelding van de wereldkaart. Het personaliseren van een eigen dekbed of kussensloop is erg populair tegenwoordig.


Een voorbeeld is met uw eigen foto, een persoonlijke tekst of uw logo. Wilde dieren, de onderwaterwereld en bekende bezienswaardigheden staan allemaal afgebeeld op dit dekbedovertrek met wereldkaart voor kinderen. Het wereldkaart dekbed is helemaal in te kleuren met de bijgeleverde stiften met uitwasbare inkt. Op dit dekbed -overtrek ziet jouw kind precies in welke werelddelen welke dieren voorkomen!


Zelfs de oceanen zitten vol informatie! Draai je het overtrek om dan zie je een patroon van donker- en lichtblauw lijnen. Zo kan jouw kind lekker variëren. Dit wereldkaart dekbedovertrek 140x2is gemaakt van 1 katoen. De dekbedden hebben verschillende warmteklassen, voor elk seizoen een geschikt dekbed.


Ook biedt Snoozing een diversiteit aan hoofdkussens. Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Vandaag bestel morgen op je bed!


In de ruime collectie van Leen Bakker vind je gegarandeerd het dekbed wat bij jou past! Heb jij het snel warm of ben je een echte koukleum, houd je van dons of kies je voor synthetisch? Allemaal vragen die je je moet stellen bij de keuze van een geschikt dekbed.


Wij hebben al onze dekbedden een warmteklasse gegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts