donderdag 25 juni 2015

Secucare drempelsysteem

Kwaliteit voor de beste prijs! Haal vandaag nog die drempelsystemen in huis. De oprijdrempels zijn voorzien van afgeschuinde zijkanten met ronde hoeken.


Door klanten beoordeeld met een 1. Bestel nu bij Werken Met Merken! De sets zijn leverbaar met een schuinte aan een of beide zijkanten.

SecuCare is een compleet programma aan hulpmiddelen wat veilig wonen voor senioren en junioren mogelijk maakt. Het programma zorghulpmiddelen voor Senioren speelt in op vergrijzing en het langer zelfstandig thuis wonen. Het biedt oplossingen die comfort en veiligheid bieden, waarbij ook aan het design wordt gedacht.


Het tijdelijk of permanent minder mobiel zijn kan dagelijkse ongemakken met zich mee brengen bij het uitvoeren van ogenschijnlijk normale en alledaagse activiteiten. Met de modulaire drempelhulpen van SecuCare kunnen hoogteverschillen eenvoudig worden opgelost en wordt elke ruimte toegankelijk. Het modulaire drempelsysteem bestaat uit losse onderdelen en past daardoor in elke situatie. Montage en demontage is zeer eenvoudig, omdat het systeem zeer licht van gewicht is.


Deel hier uw ervaring met dit product.

Reviews die geen betrekking hebben op een product-ervaring, maar b. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Daardoor zijn ze zwaar, log en opvallend aanwezig. Het SecuCare drempelsysteem is gemaakt van duurzame kunststof onderdelen, die snel en makkelijk in elkaar gezet kunnen worden.


Precies op maat voor elke drempel, voor binnen- en buitendeuren. Draadloze deurbel Bladblazer veiligheidsbril steekwagen deurbel heteluchtkanonnen soldeerbout. SecuCare kijkt op een innovatieve manier naar de ontwikkelingen in de zorg en biedt hiervoor producten met belangrijke eigenschappen. In tegenstelling tot veel andere drempelsystemen, die veelal zijn vervaardigd van aluminium, is het drempelsysteem SecuCare van SecuProducts gemaakt van duurzaam kunststof onderdelen. Secu Secu SECUCARE Drempelhulp kunststof set 2-laags SECUCARE Drempelhulp kunststof set 2-laags SECUCARE Drempelhulp kunststof set 2-laags Modulaire drempelhulp in kunststof van Secucare.


Dit nieuw concept van drempelplaat is gebaseerd op anderhalf jaar research. De SecuCare drempelhulp helpt bij het nemen van een dergelijke drempel of verhoging. Door het modulaire systeem is het eenvoudig om een drempelhulp samen te stellen voor jouw eigen drempel of verhoging.


Hierbij helpt de drempelhulp om de drempel of verhoging zelfstandig, eenvoudig en nagenoeg geluidloos over te gaan. Heb je een vraag over deze. Het systeem is zeer sterk en overal inzetbaar.


Je kan de keuze maken tussen vier verschillende sets. Het drempelsysteem van Secucare is gemaakt van duurzame kunststof materialen die makkelijk en snel te monteren zijn.

Heeft u de drempelhulp voor de binnen- of de buitendeur nodig? Drempelsystemen zijn vrijwel altijd van aluminium. Of is de trap het te overwinnen obstakel? U past de hoogte met een paar handgrepen aan.


De flexibiliteit gaat niet ten koste van de sterkte en stabiliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts