maandag 22 juni 2015

Silvana kinderkussen

Silvana kinderkussen

Scherpe prijzen, snelle levering! Voor een heerlijke nachtrust. Achteraf betalen mogelijk. Silvana bij Smulderstextiel. Dat betekent een dun kussen dat het hoofdje van jouw kindje voldoende ondersteund maar niet omhoog duwt.


En misschien wel het allerbelangrijkste waar een kinderkussen aan moet voldoen: jouw kindje kan er dwars doorheen ademen. Dit kussen is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf jaar. Gebruikt uw kind een knuffel als steuntje onder het hoofd? Het peuterkussen is ideaal voor uw kind.


Natuurlijk mag het kinderkussen niet te dik zijn en is een goede wasbaarheid een vereiste. En wat geeft nog een geruster gevoel als uw kind er dwars doorheen kan ademen! Het kussen is speciaal ontwikkeld voor kinderen met een leeftijd vanaf jaar.


Silvana kinderkussen

Het tijk van het kussen is gemaakt van 1 katoen en de vulling bestaat uit 1 gesiliconiseerde holle polyester vezels. Zo zijn er hoofdkussens variërend van extra zacht tot stevig en met wel of geen extra support voor de nek. Of kies voor dekbedden van verschillende warmteklassen. Wij bieden een ruim aanbod zodat iedereen kan genieten van een fijne nachtrust.


Het heerlijke zachte kussen voor de allerkleinsten,. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Ontdek ons unieke assortiment kinderkussens. Maak van jouw huis jouw thuis.


Silvana kinderkussen

Kies uit producten vanaf € 200. Hierdoor voelt het kussen zachter aan en het gebruik van een kussensloop verlengt de levensduur van het kussen. Deze hoofdkussens zijn heel zacht, en iets dunner dan reguliere kussens.


Daarnaast kent het assortiment kussens speciaal voor kinderen. Ook de kinderkussens zijn veelal bij centimeter groot. Alles voor een complete set beddengoed. Inmiddels hebben ze dat uitgebreid met een collectie goede dekbedden, maar wij starten met het kinderkussen. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online.


De kussens geven extra ondersteuning aan de nek door bijvoorbeeld een neksteun. De dekbedden zijn er in diverse warmteklassen en worden volgens de laatste technologische ontwikkelingen gemaakt. Dit hypo-allergene kussen is gevuld met Comforel Soft, een ultra zacht en opschudbaar hol vezelbolletje, dat zeer goed ondersteunt.


De tijk bestaat uit een supergoed dooradembaar materiaal: 3D materiaal van hoogwaardige katoen met polyester. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Vandaag bestel morgen in huis! Of gebruikt hij of zij juist het handje of de deken als steun? Indien u deze molton (opgekamde katoen) regelmatig wast, behoudt het kussen langer zijn veerkracht en dus de ondersteuning.


Een kinderkussen moet een dun en zacht kussen ziin. Bij kleinbeddengoed kunt u goedkoop online een kinderkussen kopen van o. Een kussen voor een kind wordt aangeraden vanaf jaar. Alle peuterkussens zijn van goede kwaliteit en gaan jaren mee.


Belangrijk voor de ontwikkeling van het kind: een kwalitatief goed en passend kinderkussen ! Het moet ook dooradembaar en dus veilig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts