maandag 22 juni 2015

Haken gordijnen

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Ontdek ons ruime assortiment!

Haakpatronen gordijn Hieronder vindt u haakpatronen van verschillende soorten gordijnen , spangordijnen en valletjes om zelf te haken. U kunt de patronen los kopen of gratis meebestellen in combinatie met de benodigde haakgaren. De plooien hoef je dan niet in het gordijn te naaien. Reserve gordijnhaken bestellen. Gordijnhaken die ingenaaid worden bestaand uit twee delen, een strip die in het gordijn genaaid wordt en een haakje dat op de strip geklikt wordt.


Een tijd terug al begonnen met het haken van een gordijntje voor de badkamer. Ik kon niet een passend patroon vinden omdat de hoogte maar 2. Kwantum, daar woon je beter van!

Ook nu weer willen mensen gordijntjes haken voor de ramen. Maar hoe doen we dat ook al weer. U kunt ook halve stokjes haken of dubbele stokjes, uiteraard ziet het uiteindelijke haakwerk er dan anders uit. Gordijntjes en randen haken doe je met de techniek filethaken.


Filet haakpatronen worden meestal met katoenen haakgaren gehaakt. Hiermee kunt u leuke gordijnen haken , een wandklee kussentjes enz. Als u een dunne draad gebruikt om te haken , kunt u mooie fijne motieven haken. Boven, aan de achterzijde van het gordijn vind je een label met het was- en strijkvoorschrift. De gordijnhaken moeten, indien aanwezig, voor het wassen eruit gehaald worden.


Als je het gordijn volgens deze instructies behandelt, heb je lang plezier van jouw kant-en-klaar gordijn. Koop liever te ruim dan te krap. Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen.


De perfecte gordijnen gevonden? Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Kies uit 2producten vanaf € 199. Ook al zo’n heerlijk werkje om te haken.


Het duurt denk ik nog wel even voor ik ‘m af heb, maar ach, het duurt ook nog even voor we weer op vakantie gaan.

Tijdens een speurtocht op Pinterest kwam ik er achter dat er nog veel meer mooie patronen zijn, in de stijl van het filet haken. Drapeerhaak Titaan 1cm. Ben jij nog op zoek naar goedkope kant-en klaar gordijnen ? Dan zijn gordijnen met ringen de oplossing voor jou. Kant-en-klaar gordijnen kun je zelf makkelijk ophangen, je hoeft ze alleen nog op maat te maken indien nodig.


Gordijnen met ringen: voordelig, handig en makkelijk! Het enige wat je vooraf hoeft te doen is de juiste maat en ophangsysteem bepalen. Wil je een gordijn met plooien? Dan hangt deze vaak aan een rails. Een gordijn met ringen hang je aan een gordijnroede.


Ben je op zoek naar moderne, luxe maar goedkope gordijnen ? JYSK heeft een ruim assortiment kant en klaar gordijnen , die naast makkelijk op te hangen zijn ook een moderne en luxe uitstraling hebben. Daarom passen de gordijnen in zowel de woonkamer als de slaapkamer. Met gordijnen breng je rust en warmte in je huis. Ook het felle daglicht dat door je ramen naar binnen schijnt, maak je wat zachter door te kiezen voor fijne gordijnstoffen.


Zoek je een mooi én makkelijk gordijn dat past bij jouw smaak? Leen Bakker heeft een ruime keuze mooie en betaalbare kant en klaar gordijnen direct uit voorraad leverbaar. Zo kun je altijd kiezen voor de gordijnen die passen bij jouw inrichting, zoals de kussenhoezen en de plaid op je bank. Naast gordijnen hebben we ook andere soorten raamdecoratie in onze collectie.


Daardoor komen je ramen nog mooier uit. HEMA maakt niet alleen gordijnen op maat, maar heeft ook andere raamdecoratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts