maandag 8 juni 2015

Maxwell williams cashmere round

Uur Besteld = Morgen In Huis! We werken met hoge klasse kleding en topkwaliteit stoffen. Bespaar tot op uw reservering! Boek uw Hotel in Williams online. Deze exclusieve lijn werd vervaardigd uit het sterke beenderenporselein, oftewel Bone China porselein.


Dit materiaal is flinterdun, maar wel ijzersterk.

De kenmerken van dit verfijnde materiaal geven dit servies een elegante en sierlijke uitstraling. Het simpele design van deze serie maakt de onderdelen uniek en tijdloos. Dit servies heeft een prachtige crème kleur, waardoor jouw eettafel er prachtig uit ziet. Neem gerust een kijkje in het grote assortiment van Woldring!


Met de luxueuze Cashmere -lijn legt het merk de focus op duurzame serviezen en maakt daarom gebruik van het beste materiaal. Deze serie wordt gekenmerkt door een ivoorkleurig uiterlijk. De serie heeft door het natuurlijke ronde ontwerp een schitterende klassieke uitstraling. In alle items van het servies zit immers een diamantreliëf!


Het past allemaal mooi bij elkaar.

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Blaas je servieskast nieuw leven in met deze 30-delige serviesset! Deze set bestaat uit zes soep-, ontbijt- en dinerborden en zes kopjes met schotel. De borden zijn magnetron- en vaatwasmachinebestendig. Het heeft een tijdloos design met een mooie, witte kleur en is gemaakt van een sterk Chinees porselein, het zogeheten Bone China.


Linia Cashmere Round wykonana jest z oryginalnej porcelany typu bone china, porcelany o najbardziej ekskluzywnym wykończeniu. Dostępna w klasycznych okrągłych formach z rantem lub bez. Het porseleinen servies is krasvast en vaatwasmachinebestendig.


Daarnaast is de set te gebruiken in de magnetron, oven en vriezer. Diamonds Round Durable Porcelain. Deze kom is vervaardigd uit hoogwaardig white basic porselein en beschikt over een tijdloos diamant patroon. De Bone China is het sterkste type porselein en is gemaakt van as van beenderen. Cashmere Villa is een productlijn van serviesproducten die gemaakt zijn van Bone China.


Wat is er lekkerder dan na een drukke dag heerlijk op de bank te kruipen met een beker warme thee? De set is gemaakt van fine bone porselein, waardoor hij geschikt is voor zowel gebruik in de vaatwasser als in de magnetron. Beenderporselein of ivoorporselein is een porseleinsoort van hoge kwaliteit, gemaakt volgens een speciaal procedé.


De voor porseleinaarde (de klei) gebruikelijke grondstoffen, kaolien, veldspaat en kwarts worden vermengd met tot as van beenderen. Cashmere round - Die Haute Couture für Tisch und Tafel aus Bone China. Maße je Becher (LxBxH): 1x x cm.

Große Auswahl und Top Produkte. Online shoppen, kostenlos in der Filiale abholen. Maxwell Williams - Geschirr bei GALERIA.


The Cashmere collection is made from the highest quality fine bone china, it's quality and strength make it withstand wear, whilst its delicate look and feel resonate luxury. Najwyższa jakość produktów wykonanych z porcelany wzmacnianej. Free Shipping and Fast delivery Australia Wide.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts