donderdag 4 juni 2015

Bloomingville tafel

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Kies uit producten vanaf € 690.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Not only because we love natural simplicity, but also because we’re deeply inspired by everyday designers – by how they, with great passion, keep their homes ever changing as a way to feel happy and alive. Een bijzettafel is onmisbaar in een mooi interieur. Het is een handige plek voor belangrijke spullen maar ook voor jouw mooiste accessoires, een lampje of plantjes!


Vergelijk 1bloomingville tafels. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Gratis bezorging vanaf 20.

Dankzij het minimalistische ontwerp oogt hij toch bijzonder licht en ruimtelijk. Dit merk staat namelijk garant voor mooie producten, die allemaal nét even anders zijn. Extra leuk: de twee tafelbladen zijn draaibaar.


Vind items binnen jouw budget. Persoonlijke klantenservice. Tafels tegen lage prijzen. Fantastische aanbiedingen. Door zijn gouden kleur is het een echte blikvanger.


Het tafeltje is perfect voor het uitstallen van je kandelaars, een man tijdschriften of planten. Ze werken op die manier continu aan hun eigen identiteit: Landelijk, vrouwelijk en robuust, met een knipoog naar Franse vintage en een Noord-Europese twist. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Na het werk nog kort even met vrienden en collega´s een glas wijn of een cocktail in een bar drinken wordt steeds populairder.


In plaats van na het werk een bar bezoeken kun je ook vrienden en collega´s uitnodigen in je eigen bar aan huis. Een bar aan huis is uitgegroeid tot een trend. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Het puristische Smile Breathe Go Slowly - Tapijt geeft de kamer een Scandinavische touch en doet een beetje denken aan de vakantie aan zee. Bloomingville tafels te vinden.

Leuk om je mooie woonaccessoires op te zetten of om. De stijlvolle man vervaardigd uit zeegras is voorzien van handgrepen zodat je de tafel mand eenvoudig kunt verplaatsen. Salontafel Marcello Set van stuks Deze set bestaat uit salontafels. Beide tafels zijn voorzien van een zandgegoten dun bovenblad van zwart nikkel. De tafel mand is geschikt voor binnenshuis.


Het decoratieve onderstel is uitgevoerd in aluminium en geeft de salontafels een speels uiterlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts