dinsdag 23 juni 2015

Beits op kleur

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Bekijk alle kleuren van Sikkens beits kleuren - kleurenwaaier.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Bij Praxis kun je kiezen uit diverse kleuren dekkende beits , bijvoorbeeld zwart, grijs of antraciet beits. Wil je graag de natuurlijke kleur van het hout laten uitkomen? Kies dan voor een transparante beits. Waterbeits is een dunne beits op waterbasis die dient om hout te kleuren. Vurenhout kan hiermee bijvoorbeeld de kleur van mahonie, kersen of noten krijgen.


Let wel: het wordt nooit die houtsoort! Hout beitsen is dus echt aan te raden. Kom naar de GAMMA-bouwmarkt en bekijk het grote aantal verschillende kleuren of bestel je beits eenvoudig online.

Vandaag besteld is morgen al in huis! Op werkdagen voor 21:uur besteld = volgende dag in huis! Ook vind je bij KARWEI steigerhoutbeits, deze transparante steigerhoutbeits geeft al jouw tuinmeubels een boost. Bij ons klusadvies kun je bijvoorbeeld vinden hoe je eenvoudig een schutting kunt beitsen.


Ook qua kleuren hebben we een ruim aanbod aan buitenbeitsen. Bij GAMMA heb je veel keuze. Zo hebben we in ons assortiment dekkende buitenbeitsen, mooie transparante beitsen en varianten in moderne grey wash tinten. Een dekkende beits dringt in het hout door, geeft langdurige bescherming en biedt de mogelijkheid het hout een ander kleurtje te geven. Hiermee kun je op een veilige plek een proefstukje opzetten om te beoordelen of je het gewenste resultaat krijgt.


Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Resultaten van zoekmachines!


U hoeft het hout alleen schoon te maken met een sopje van bijvoorbeeld Linsåpa lijnoliezeep en water. Licht inspuiten en daarna met de tuinslang afspoelen. Daarna kunt u het oppervlak weer opnieuw behandelen met laag dekkende beits van Moose Färg.

Kleur olie en beitsolie kunt u prima gebruiken om uw onbehandelde meubels een andere kleur te geven. Vooral op houtsoorten die erom bekend staan last te hebben van ‘bloedingen’ na het verven met bijvoorbeeld krijtverf, is dit een prima alternatief. Denk bijvoorbeeld aan eiken en teakhout.


Het is dus een erg handige verfsoort om een schutting of bank mee te behandelen. Verschillende beits kleuren ? Zo heb je transparante beits en dekkende beits. De beits is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie warme mahonie tint, of een mooie klassieke eiken look.


Bij KARWEI vind je verschillende binnenbeits kleuren. Beitsen is in essentie het aanbrengen van een extra laag op hout die bescherming biedt tegen vocht en groene aanslag. Hierdoor blijft de houtnerf mooi zichtbaar. Er zijn meestal een aantal standaard kleuren die verkrijgbaar zijn maar ook kunnen we binnenbeits op kleur maken. Het eindresultaat is altijd afhankelijk van het aantal lagen beits dat je opbrengt, in combinatie met de ' kleur ' van de beits en de kleur en structuur van de ondergrond.


Hieronder een aantal tips en specifieke eigenschappen van hout. Beits , oliën en vernis kopen bij GAMMA. Eiken hout bevat Looizuur en hierdoor reageert het anders op sommige stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts