vrijdag 19 juni 2015

Brynxz lampenvoet

Brynxz lampenvoet

Alle merken binnenverlichting online. Vergelijk aanbiedingen en profiteer. Brynxz Lamp prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Brynxz lampenvoet

BRYNXZ wil de wereld mooier maken door uw wereld mooier te maken! Onze unieke potten, vazen en kruiklampen van het beste aardewerk en keramiek passen moeiteloos in elk interieur. De woonaccessoires van BRYNXZ zorgen dat landelijk leven voor iedereen is weggelegd.


Uiteraard houden wij de laatste trends, kleuren en stijlen nauwlettend in de gaten, maar de kernwaarden van BRYNXZ staan áltijd voorop. Elk productidee wordt nauwkeurig onderworpen aan een strenge selectie. Op elke kruiklamp past een bijpassende lampenkap in diverse kleuren. De Ouwe Stempel is dealer van BRYNXZ. Naast de lampenvoeten en kappen van brynxz verkopen we ook houten en unieke poten van oa aura peeperkorn.


De collectie unieke handgemaakt potten, vazen en lampen van de beste kwaliteit aardewerk en keramiek passen naadloos in elk interieur. Maar juist wel weer voorop te lopen wat betreft kwaliteit, stijl en kleur. Laat u verrassen door de mooie en unieke lampen die het merk ontwerpt.


Door aansprekende teksten, beelden en films willen we onze boodschap (‘de wereld mooier maken’) naar jou overbrengen. BRYNXZ Collections besteedt veel zorg aan haar producten, maar ook aan de communicatie rond deze producten. Geniet van onderstaande video’s! Lampvoeten zijn er van groot tot klein en in verschillende materialen.


Prijs is exclusief kap Dit artikel kan verzonden worden maar wel geheel op eigen risico! Lampenvoet Licht grijs XXL. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Leverbaar in de kleuren grijs en linnen natuur € 4€ 4 95. Verlichting is essentieel voor het creëren van een warm thuis. Woonwinkel Zeist DutchHome. Wij zijn gespecialiseerd in landelijk wonen, geven advies op maat en leveren alles voor in huis. Een plek met reuring, van handel en wandel en waar lief en leef werd gedeeld.


Wij staan voor nostalgie en vernieuwing, iets ouds en nieuws. BRYNXZ combineert het beste van toen met het mooiste van nu. Op deze pagina treft u de artikelen.


BREUK BIJ VERZENDING IS GEHEEL VOOR UW EIGEN RISICO, WIJ PAKKEN ZORGVULDIG IN ! HELAAS MOETEN WIJ DEZE MAATREGEL DOOR VERVELENDE ERVARING(EN) HANTEREN. Heb je een modernere interieursmaak? De handgemaakte potten, vazen en lampen zijn ontworpen met een kijk op de laatste trends en een vleugje nostalgie. Vorige Artikel van Volgende. Onze collectie lampen bestaat uit stoere hanglampen van PTMD en robuuste lampen van BRYNXZ voor op tafel, sitetable of dressoir.


Het is een leuke uitdaging voor ons om nieuwe, trendy en unieke lampen te vinden. Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste trends en aanbiedingen op het gebied van interieur en lifestyle? Volg ons dan op facebook, twitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts