woensdag 10 juni 2015

Sunway luxaflex

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online. Dé Sunway webshop van Nederland. Ontdek ons aanbod online of laat u adviseren door een van onze dealers.


Sunway luxaflex

Onze collectie bestaat uit: rolgordijnen, vouwgordijnen, duette shades, plissé shades, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, paneelgordijnen en meer! Trendkleuren als Denimblauw, vergrijsd groen of mosterdgeel passen moeiteloos in de moderne interieurtrends. Metallics in zilver, koper en goud zijn goed vertegenwoordig evenals pastels en knalkleuren voor kinderkamers. De gehele collectie is uiteraard volledig op maat te bestellen.


Om de jaloezieën op maat te maken is het belangrijk dat de maten van uw ramen nauwkeurig worden gemeten. Regel licht, warmte én bespaar energie. Bekijk ons veelzijdige aanbod. Sunway is één van de meest vooruitstrevende merken op het gebied van raamdecoratie.


Als eerste bedrijf brachten zij rolgordijnen en vouwgordijnen op de markt. Vandaag de dag staat Sunway nog steeds bekend om haar innovatieve en unieke ontwerpen die al in vele huizen en kantoren een plekje hebben gevonden. Een uitgebreid assortiment stoffen om naar wens de lichtinval en privacy te bepalen. Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn.


Of bezoek één van onze winkels. Grote collectie jaloezieën vind je hier! Jaloezieën tegen de laagste prijzen. Shades bij Brok Interieur zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren. De shades bestaan uit een twee lichte stoflagen met daartussen in een lat van stof.


Door de mooie stoffen krijgt uw kamer weer een prachtig elegante uitstraling. U bent van harte welkom om verschillende types te bekijken en te testen. Onze dealers kunnen u verder inlichten en samen met u bekijken wat voor uw raam de beste oplossing is.


Een enkel noemt het een roljaloezie. Sunway heeft een mooie uitvoering Multishades rolgordijnen genaamd Sunway Eclips, heel speciale stoffen en zeker exclusief te noemen. Luxaflex noemt de Multishade Twist Rolgordijn. Sunway is dan ook bekend geworden met haar exclusieve en fraaie afwerkingen met oog voor details.


Sunway luxaflex

Zonweringshop heeft een het Webshop keurmerk, één van de meest betrouwbare keurmerken van Nederland. Verzeker u ervan dat de plaats van de bevestiging voldoende deugdelijk is. Onze speciaal opgeleide ambachtslieden maken het besproken product met de hand.


Dat doen ze zorgvuldig en met oog voor detail. De zonwering die u bij ons bestelt is veel goedkoper omdat u uw zonwering zelf opmeet en monteert. Wie op zoek is naar elegantie en schoonhei komt vanzelf bij een vouwgordijn terecht.


Sunway luxaflex

Vouwgordijnen zijn beschikbaar in meer dan 2geraffineerde stoffen. De confectie en de afwerking zijn van de hoogste kwaliteit, met oog voor de kleinste details. Op zoek naar zonwering van deze merken? Sunway japanse washi gordijnen prijzen vergelijken via Interieurdeal.


SUN WAY BOOTTRAILERS EUROPESE KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU. Goede boottrailers voor een scherpe prijs. Totaalgewicht minus ledig gewicht (afhankelijk van uitvoering) is Sunway Rolgordijnen Onderdelen - Vinden. Bevestigen standaardsteunen (Type 10) Plaats de steunen op de wand (1a), tegen het plafond (1b), ook schuine plafonds zijn geen probleem, of zijdelings in het kozijn (1c).


De steunen zijn links en rechts uitwisselbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts