woensdag 10 juni 2015

Achterwand keuken betegelen

Zoek naar achterwanden keukens op de nieuwe KensaQ. Tegels zijn ideaal in de keuken omdat ze erg makkelijk schoon te maken zijn. U leest hier meer over vloertegels in combinatie met vloerverwarming, welke plavuizen u het beste kunt gebruiken bij het betegelen van uw (bij) keuken en waar u op moet letten bij het betegelen van een achterwand in uw keuken.


Dit voelt echt als een keuken , nu het gasfornuis erbij staat! Ook al staat hij nog half in de verpakking.

Mocht je het willen proberen of juist een andere ruimte in huis willen betegelen , lees er dan zeker nog wat extra erover. Dit was geen hele uitgebreide DIY-uitleg met heel veel details. Achterwand keuken opnieuw betegelen ? Doe op voorhand wat rekenwerk. Zo voorkom je dat je op het einde met te kleine resttegels moet werken. Hou daarbij ook rekening met de dikte van de voeg.


Als we het over een spatrand hebben, hebben we het alleen over een rand tot circa centimeter boven je aanrechtblad. Een achterwand bedekt dus (bijna) de hele zichtbare muur van je keuken , terwijl een spatrand alleen bedoeld is om spetters snel te kunnen verwijderen.

Betegelen is en blijft een prima keuze voor keukenwanden, omdat tegels vochtbestendig zijn en gemakkelijk schoon te maken. Mooi en functioneel zijn ook achterwanden van aluminium, laminaat of glas. Deze speciale wanden zijn vocht- en hittebestendig, krasvast en eenvoudig schoon te maken, wat met name voor de achterwand tussen werkblad en bovenkastjes zeer belangrijk is.


Now including HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, and much more. Een keuken achterwand oplossing die in veel situaties eenvoudig is toe te passen. Eigenlijk is het de meest elegante oplossing voor een keuken achterwand. Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken.


De achterwand - ook wel keukenwand of backsplash genoemd - is bepalend voor het uiteindelijke aanzicht van de keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand. Grootste keuze keukenachterwanden. In deze keuken zien we de natuurlijke kleuren en materialen weer terugkomen. Opvallend aan dit voorbeeld van de verschillende wandtegels keuken voorbeelden in deze lijst, is dat ook de planken betegeld zijn.


Keukenachterwanden op Beslist. De planken zijn met dezelfde tegels betegeld als de gehele achterwand van de keuken. Het effect is heel anders als je het helemaal tot aan het plafond betegeld.


Het heeft iets speels en industrieel tegelijk.

En een volledig betegelde keuken achterwand geeft de keuken ook een enorm ruimtelijk effect. Tegeltjes op de achterwand van uw keuken maken uw keuken écht af. Naast dat ze de keuken opleuken, zijn ze ook nog eens ontzettend praktisch.


Populair zijn kleine keukentegels, zoals mozaïektegels of metrotegels. Het hart van de woning, dat is de keuken. Hier worden gerechten klaargemaakt en bij een wat grotere ruimte wordt hier ook de maaltijd genuttigd.


De inrichting is vaak een lastige klus. Geachte klussers, Ik heb de achterwand van de keuken van hetzelfde materiaal en kleur als het werkblad (glad). Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een goed beeld van de keuken betegelen prijs.


Wij geven u hierover graag advies. Bestel jouw keuken achterwand bij Pimp Your Kitchen. Een bijzondere achterwand voor jouw keuken bestel je heel gemakkelijk in onze webshop. Kies een materiaal dat helemaal voldoet aan jouw eisen en dat bestand is tegen de mate van gebruik.


Met onze unieke collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts