maandag 15 juni 2015

Keuken achterwand

Zoek naar hittebestendig glas op de nieuwe KensaQ. Alle achterwanden zijn hitte-, water-, vet- en vuilbestendig. Voor iedere keukenstijl een wandpaneel. Keukenachterwanden op beslist.


Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen. Een achterwand in jouw keuken kan zorgen voor een opvallende eyecatcher. Je kan namelijk kiezen voor een design dat past bij jouw kookplaat. Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken.


Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden ? Achterwand keuken kopen bij GAMMA. Met een achterwand voor uw keukenwerkblad maakt u uw keuken dan ook helemaal af. Bij GAMMA heeft u keuze uit achterwanden in diverse stijlen. Van zwarte, witte of grijze hoogglans achterwanden tot aluminium of berken decopanelen. Veelgestelde vragen over achterwanden.


Onderstaand treft u een selectie van deze vragen, uiteraard inclusief de antwoorden. Heeft u een andere vraag over de achterwand van een keuken , neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Glazen keuken achterwand volgens jouw wensen! Onze glazen achterwanden worden op maat gemaakt, inclusief uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten, afzuigkap, keukenkasten of lepelrekken.


Je kunt je glazen keuken achterwand precies zo samenstellen als jij dat zelf wilt, in elke gewenste kleur! Kies uit onze vele ontwerpen voor een prachtige keukenachterwand voor een moderne of klassieke keuken. Kies jouw favoriete keukenscherm en geniet van een prachtige blikvanger.


Een dekkend gekleurde glazen achterwand in hoogglans geeft uw keuken een geheel nieuwe uitstraling met een spiegelend effect. Deze achterwand is eenvoudig tegen de wand te bevestigen met montagekit. De kit of voormalige achterwand zult u niet door het glas heen kunnen zien.


Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat. Eenvoudig online bestelen en gratis levering. Bestel bij de online specialist, met Anti-fingerprint. Ontwerp je eigen foto achterwand voor in je keuken of badkamer.


Keuken achterwand

Beide in mat en glanzend leverbaar. Kunststof wandpanelen zijn niet alleen geschikt voor in de keuken , doe meer inspiratie op door ons blog over de mogelijkheden van kunststof wandpanelen te lezen. Let op: We raden aan om uit voorzorg een hittebestendige plaat achter de kookplaat te plaatsen om uw kunststof keuken achterwand tegen extreme hitte te beschermen. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Voor een keukenachterwand leveren wij plexiglas op maat. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan plexiglas in diverse.


Keuken achterwand

Maak je keuken helemaal af door te kiezen voor een passende achterwand. Of je nu houdt van een Scandinavische, landelijke, industriële of mengelmoes van stijlen, er is voor ieder wat wils. We vertellen je graag meer over de uitgebreide mogelijkheden. Op de foto hierboven zien we een combinatie van Mediterrane tegels met verticale houten planken. De achterwand van je keuken : beeldbepalend!


Een belangrijk aspect om uw keuken de uitstraling te geven die u voor ogen hebt, is de achterwand van uw keuken. Er is veel mogelijk op het gebied van achterwanden in de keuken. Zo kunt u kiezen voor tegels, glas, muurverf, roestvrij staal of behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts