dinsdag 9 juni 2015

Kussenvulling kapok

Ruime keuze bij Smulderstextiel. Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Voor ieder Silvana hoofdkussen vindt u een bijpassende vulling op onze webwinkel. Is je kapok kussen aan de dunne kant (geworden)?


Met deze voordelige navulverpakking met 2gram gekaarde Java kapok kun je kapok kussen weer makkelijk opvullen tot de gewenste hoogte en veerkracht.

Navulverpakking met 2gram gekaarde Java kapok om je kapok kussen weer op te vullen tot de gewenste hoogte en veerkracht. Een kapokvulling werkt verkoelend en is ademend. Een vulling van kapok is vele malen lichter dan een katoenen vulling.


Dit navulzakje is gevuld met ca. Na verloop van tijd neemt de veerkracht van uw kussen af. Gekaarde wol is een vulling van ruwe wol.


Een gerecyclede vulling is een vulling van gekaarde grijze watten, dit wordt gemaakt van resten van textiel. Gebleekte katoenen watten komt van de katoenplant. Pandavulling wit of pandavulling bont is een synthetische, wasbare kussenvulling.

Een brede verscheidenheid aan kapok kussenvulling -opties zijn voor u beschikbaar, zoals beddengoe vliegtuig en slapen. Ook kunt u kiezen uit opblaasbare, anti- snurken en magnetische kapok kussenvulling. Kapok komt van de kapokboom. Een leuke kussenhoes gevonden maar zonder vulling? Deze vul je eenvoudig met kussenvulling.


Je kan kiezen voor een binnen kussen, hier hoef je alleen de kussenhoes omheen te doen. Een andere oplossing is een losse vulling van polyethervlokken, foamballetjes, speltkaf, boekweit of synthetische stof. De naam zegt het al: een kapok kussen is gevuld met kapok.


Dit is een 1 natuurlijk en stevig vulmateriaal. De pluizen - afkomstig van de tropische kapokboom - worden veel gebruikt voor kussens. Grootste meerwaarde is het eerlijke, natuurlijke materiaal dat ook nog eens bacterie-werend is.


Een polyether kussenvulling met soortelijk gewicht van gaat gemiddeld jaar mee. Koudschuim een goede keuze voor intensief woongebruik. In tegenstelling tot polyether heeft koudschuim een veel hogere veerkracht.


Om die reden gaat een kussenvulling van koudschuim veel langer mee dan polyether, ondanks dat het soortelijk gewicht hetzelfde is. Wanneer u slaapt op een kapok kussen, dan slaapt u op een kussen dat gevuld is met heerlijk zacht plantendons uit de kapoknoot van de gelijknamige boom. Binnenkussens en kussenvulling voor een lage prijs.


Een kussenhoes kun je makkelijk vervangen en met de binnekussens van JYSK kun je ook zelf aan de slag om een kussenhoes te maken. Dan hebben we ook leuke kussenhoezen die je met de binnekussens kunt opvullen.

Welke kussenvulling is geschikt voor uw bankstel. Polyether, koudschuim of een interieurvering. Of toch maar een losse vulling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts