donderdag 18 juni 2015

Brel motor

Brel motoren zijn al jaar op de Nederlandse en Belgische markt. In die tijd heeft deze motor haar betrouwbaarheid meer dan bewezen. Bij ons krijgt u vakkundig advies en wij bieden u de mogelijkheid gebruik te maken van onze jarenlange ervaring in de zonweringsbranche.


Nederlandstalige handleidingen, gemakkelijk te installeren, te plaatsen en te bedienen. Ook voor besturingen zoals afstandsbedieningen en zon- en windautomaten.

Dit kan bijvoorbeeld bij systemen van Fibaro of KNX. Naast bandopwinders voor rolluiken verkopen we buismotoren van Somfy, Altron en Brel. Somfy afstandsbediening Om uw rolluikmotor te bedienen bieden we u een ruim assortiment zenders en ontvangers van merken zoals Altron, Brel , Control system en Somfy.


Rolluikmotor van Brel bestellen. De rolluikmotoren zijn verkrijgbaar met een doorsnede van 3 en mm, waardoor er altijd wel een buismotor geschikt is voor uw rolluiken. Bekijk ook onze andere rolluikmotoren van bekende merken als Faher en Somfy.


Wij wensen u prettige feestdagen. Alle orders worden normaal.

Peeters Kozijntechniek Braamt (bij Doetinchem). In onze webshop willen wij de handige doe het zelver, zzp-er of kleine dealer voorzien van zonwering onderdelen. Mede door onze lange praktijkervaring hopen wij u van dienst te kunnen zijn! De buismotoren van Somfy, Brel of Silverline zijn uitermate geschikt voor het automatiseren en dus elektrisch maken van zonneschermen, rolluiken of knikarmschermen.


Met de buismotoren van Somfy kiest u voor een echt kwaliteitsmerk. Bij Brel vindt u onze ontwikkelingen op het gebied van motoren voor zonwering en rolluiken, maar nu ook voor binnenzonwering zoals rolgordijnen, plissé, hone. Maak uw zonwering elektrisch met deze oplossingen.


BREL buismotor NM 35MS10. De ideale voordelige buismotor voor het automatiseren van de bediening van uw zonwering, rolluik, zonnescherm, screen of lockscreen. Enkele grote fabrikanten maken al jaren gebruik van deze motoren in hun zonweringsproducten.


Nu zijn deze motoren eindelijk ook beschikbaar voor de consumenten. Het gordijnrailsysteem van Brel Motors , een Nederlands product van hoogwaardige kwaliteit! Leverbaar in een 230V variant of met Li-ion accu. Koop en verkoop brel motor eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Nu te koop: de Nm Brel Standaard motor zonwering elektrisch van het merk Brel.

Koop deze of andere zonwering elektrisch aanbiedingen goedkoop bij Aluparts, hët. Zo is het voor u een simpele keus om zelf uw rolluik electrisch te maken. Indien u vragen heeft of op zoek bent naar een ander type buismotor neem dan contact met ons op. Betrouwbare motoren voor een uitstekende prijs.


Bestel nu bij onze webshops! Geen producten gevonden voor deze selectie. Ontvang onze aanbiedingen en acties. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.


De motor moet beschermd worden tegen directe vochtige invloeden 8. Alvorens u onderhoud pleegt aan het zonnescherm of rolluik dient u eerst de motor spanningsvrij te maken. Brel Volt DC buismotor voorzien van geïntegreerde ontvanger, elektronische afstelling en ingebouwde Li-ion accu met een diameter van mm voor de bediening van uw rolluiken en zonwering. Geschikt voor een as van minimaal mm.


Brel radio buismotor 20NM - 45MR20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts