woensdag 17 juni 2015

Painting the past verf op hout

Bestel online of bezoek de locatie. Perfect voor binnenmuren en plafonds. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Painting the past verf op hout

Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Deze verf is bijzonder geschikt in het interieur voor hout , mdf, muren en radiators. Het is verkrijgbaar in kwaliteiten, de ¨Matt¨ is net zo mat als de muurverf. De ¨Eggshell¨ heeft een lichte glansraad en is daardoor beter op keukens en deuren te verwerken.


Een grondverf is niet nodig. Painting the Past is een verflijn die de sfeer en romantiek van het verleden laat herleven. De kleuren worden uitgebracht op handgeschilderde kleurkaarten die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen. Painting The Past Matt is ideaal voor gebruik in het interieur en te gebruiken op hout , mdf, en radiatoren.


Deze matte variant is net zo mat als de muurverf en is tevens geschikt voor gebruik op kindermeubels. Door de hoeveelheid krijt dat in de verf verwerkt zit hij minder vloeien dan verf op terpentinebasis. Houtverf van hoge kwaliteit!


Matt finish en Zijdeglans Eggshell. De verf is tevens geschikt voor gebruik op kindermeubels. Toepasbaar op zowel muren als op meubelen ( hout ). De onderlaag moet droog en stofvrij zijn. Wanneer je een sterk zuigende ondergrond hebt dan adviseren wij de muur voor te strijken met een speciale voorstrijk. Hierdoor zijn beide krijtverven zeer geschikt voor het verven van meubels.


Painting the past verf op hout

Wanneer je gebruik maakt van een prachtige natuurlijke kleur op je muur, kun je door middel van accessoires een andere look aan je interieur geven. Dan heeft u met Koopverfonline het juiste bedrijf weten te vinden! Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Kies uit producten vanaf € 295. De matt finish heeft dezelfde matte uitstraling als de muurverf. Is binnen te gebruiken voor hout en MDF. De eggshell finish heeft een lichte glans. De verven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar voldoen aan de gebruikerseisen van nu, goed dekken reukarm, overschilderbaar, milieuvriendelijk en goed reinigbaar.


De collectie bevat ruim 1kleuren die in hun eigen atelier zijn ontworpen. Krijtverf is goed op hout te gebruiken. Als je er nooit eerder mee gewerkt hebt is het een idee om misschien te beginnen met bijvoorbeeld een spiegel. Je merkt direct al hoe makkelijk het werken met krijtverf is.


Wij hadden een spiegel staan in een heel vreemd kleurtje groen. Het effect wat hier mee verkregen wordt zorgt voor een authentieke matte, poederachtige uitstraling. Kenmerkend voor dit merk zijn de bijzondere authentieke en warme kleuren die zijn samengesteld. Deze zorgen voor de zo kenmerkende matte uitstraling. Het kan, dankzij de matte muurverven van painting the past.


Painting the past verf op hout

Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst ouderwetse tinten. New Neutrals, kleuren Soft Loft en Kinderkleuren. Tevens zijn de kleuren ook te verkrijgen voor op hout in een Matte of een Eggshell Finish.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts