donderdag 25 juni 2015

Hamster kleuren

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Niet alle kleuren zijn per toeval ontstaan. Deze hamsters zijn niet zuiver van soort en zijn in feite hybride. Umbrous is een verdonkeringsfactor, deze maakt de kleur die de hamster al heeft donkerder. Een Umbrouse wildkleur is eigenlijk gewoon een Wildkleur maar dan een stuk donkerder.


Een aantal van onze games op Speeleiland.

Dit moet keer geactiveerd worden. Hieronder vind je hamster kleurplaten. Heb je zelf een hamster kleurplaat die niet op deze pagina mag ontbreken? Voeg de kleurplaat dan hier toe. Kleuren van de goudhamster.


In het wild is de goudhamster roodachtig van kleur en heeft hij een grijze of witte buik. Verder wordt hij gekenmerkt door donkere strepen op de wangen en lichte strepen in de nek. Met de kleur van de vacht aan de achterkant, is iets bijzonders aan de hand.


De variant die dominant vererft is qua wildkleur beharing normaal van kleur en de recessieve variant is lichter van kleur.

De recessieve variant wordt nu Husky genoemd en de dominante variant White-Face. Zo zijn ze uit elkaar te houden. Wanneer een wildkleur Roborovski één gen Husky draagt, dan tonen ze soms een wat lichter kleur tussen de ogen. Deze naam is ook beter, omdat er verschillende kleuren zijn naast de oorspronkelijke kleur goud. Met het combineren van de kleuren Zwarte en Geel wildkleur is Dove ontstaan.


De Dove dwerghamster is bruin van kleur en heeft rode ogen. Syrische hamsters zijn een stuk groter dan dwerghamsters. Bent u op zoek naar een rustige hamster , en is het geen probleem dat hij of zij al wat ouder is?


Hamsters die niet fok geschikt zijn of met “pensioen” mogen zijn ook op zoek naar een baasje. Ik heb hier enkele foto’s geplaatst van de kleuren , maar het overzicht is nog niet compleet. Het is een hulpmiddel om te voorspellen welke mogelijke kleuren in een nestje kan zitten. ATTENTIE: De Donkergrijs combinaties worden nog ingebouwd.


De zwarte kleur is door goed te fokken zelfs heel erg lief en rustig. Je moet deze kleur wel bij een betrouwbare fokker kopen als je eraan denkt om deze aan te schaffen. Wat de Zwart kleur betreft, deze kan iets actiever zijn dan de andere kleuren. De snelheid die bij jonge hamsters voorkomt kan bij Zwarte hamstertjes wat langer blijven hangen.


Hij is ongeveer twaalf cm. Een hamster is een klein op een muis lijkend diertje.

Ze kunnen verschillende kleuren vacht hebben. De vacht van een hamster is zo zacht als fluweel. Parkinson bij de zwarte en zwart gerelateerde kleuren Russische dwerghamster – Conclusie na bestudering gemelde hamsters Trillen, Parkinson bij de zwarte Rus Wist je dat er een hamster forum is? Je hebt ook hamsters met een helemaal witte vacht. Kies een hamster , gebaseerd op het uiterlijk dat je aanstaat.


Hamsterrassen zijn er in alle formaten, kleuren en haarlengtes. Het gedrag kan ook verschillen tussen mannetjes en vrouwtjes hamsters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts