donderdag 25 juni 2015

Schrobbare muurverf keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak! Vestigingen door heel Nederland.


Schrobbare muurverf keuken

Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Kies uit producten vanaf € 295. Het wordt afwasbare verf, schrobvaste muurverf , schrobbare muurverf of afneembare muurverf genoemd. Helaas heeft niet iedere afwasbare keuken verf dezelfde kwaliteit. Schrobvaste muurverf , ook wel afwasbare muurverf , is een verfsoort die goed reinigbaar is zonder op te glanzen.


Ideaal voor veelgebruikte ruimtes of ruimtes die sneller vuil worden, zoals de badkamer, keuken of het trapgat. Er zijn verschillende soorten schrobvaste muurverf die verdeeld zijn in verschillende schrobklassen. In een huis waarin geleefd wordt komt er wel eens vuil op de muur terecht, Flexa Expert Muurverf biedt de mogelijkheid de muur eenvoudig schoon te maken. Of het nu kinderen of huisdieren zijn, in een handomdraai ziet de muur er weer uit als nieuw. Ga aan de slag met Flexa Expert Muurverf en volg de onderstaande stappen voor een perfect resultaat.


De meest gekozen vochtregulerende afwasbare muurverf is de Sigmapearl Achterwand keuken. De keuken wand krijgt veel vet te verduren en ook andere viezigheden kunnen op de achterwand van de keuken terechtkomen. Dus moet hij goed te reinigen zijn. Reinigbare muurverf is ideaal voor in de keuken of woonkamer.


Wanneer kiest u voor een afwasbare muurverf of schrobbare muurverf ? Vooral in keukens en eetkamers is het aan te bevelen om een te kiezen voor een muurverf die goed afwasbaar is. Voor de ondergrond maakt het overigens niet zo veel uit. Ook bleef muurverf achter het fornuis minder lang mooi dan tegels, glas of rvs bijvoorbeeld.


Echt ideaal is dit echter niet. Keukenmuur beschermen met lak. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Daarna hebben wij in de keuken van een bouwmarkt (eigen merk) een witte verf genomen speciaal voor in de keuken , dus afneembaar en reinigbaar. Nadat we deze verf hadden aangebracht is een paar dagen later de keuken geplaatst en hebben wij weer een paar dagen later uiteraard de keuken in gebruik genomen.


Alle Muurverf vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Afwasbare muurverf van Annie Sloan. Na veertig minuten afwasbaar. De ideale muurverf met de mooiste matte kleuren.


Schrobbare muurverf keuken

Uitermate geschikt voor alle maar ook natte ruimtes. De afwasbare muurverf van Annie Sloan is verkrijgbaar in de volgende kleuren. De verf is super afwasbaar na weken. Vuil en kalkaanslag zijn geen enkel probleem. Heel belangrijk, Licetto is mat en blijft mat, ook na afschrobben en boenen.


Soortgelijk verhaal bij ons. Wij hebben een lange wand in de woning die overgaat in de keuken. Voor de keuken had ik ook afwasbare verf gekocht, zelfde merk, zelfde kleur.


Deze had echter een andere glans, ik vond het er niet uitzien. Dus toen de keukenwand opnieuw gesausd met normale muurverf. We krijgen weleens de vraag: kan ik afwasbare muurverf overschilderen?


Dit type muurverf heeft een extra toevoeging, maar is daarnaast hetzelfde als ‘’normale’’ muurverf. Bijvoorbeeld afwasbare muurverf voor de keuken kan na jaren ook worden overgeschilderd met bijvoorbeeld krijtverf, mocht je dat mooi vinden. Sikkens Alphatex SF is een zeer goede muurverf voor de natte ruimtes binnen. Hoge dekkracht, geurarm en schrobvast, kortom ideaal voor een nieuw kleurtje op de muur in uw keuken , toilet of badkamer. Voor het behandelen van winddroog beton, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, oude, intacte verflagen, behang enz.


Een oplossing om muurverf in de keuken te beschermen, is om de keukenmuur te schilderen met parketlak of blanke PU-lak, zoals TRAE LYX Naturel. Hoe lager, hoe beter de geverfde muur te reinigen is. Schrobklasse kan dus het best tegen schrobben, klasse het minst. De schrobklasse is belangrijk voor muren die snel vies worden. Denk aan een kinderkamer, keuken of trappenhuis.


De Flexa Expert muurverf garandeert dat je langdurig je muren mooi kunt houden. Het beschermt zelfs in alledaagse omstandigheden zoals bevuiling door kinderen of huisdieren. De speciaal ontwikkelde Stain Barrier Technology, met een extra gesloten bindmiddel, zorgt er namelijk voor dat vuil niet aanhecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts