maandag 22 juni 2015

Krijtverf carte colori

Krijtverf carte colori

Bestel Krijtverf bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 395. Krijtverf heeft een kalkmat egaal uiterlijk, zonder de kenmerkende kwaststrepen die kalkverf wel heeft.


Door de rijke hoeveelheid natuurlijke pigmenten en het krijteffect wordt het licht prachtig geabsorbeerd waardoor een zeer rustgevende atmosfeer ontstaat. Met 1unieke kleuren die passen bij elke interieur! Deze oplosmiddelvrije primer is snel drogen makkelijk overschilderbaar en ontwikkeld volgens de laatste, meest duurzame en milieuvriendelijke technieken.


Deze producten zijn zowel voor restauratie als nieuwbouw geschikt. Kalkbepleistering voor vloeren en wanden. Carte Colori krijtverf is een mooie zeer matte poederige egale muurverf. Een voordeliger product dat precies dezelfde uitstraling heeft als tadelakt, maar gemakkelijker door stukadoors is aan te brengen.


Krijtverf carte colori

Voorkom teleurstelling en doe uw aankoop bij één van onze dealers. Het aanbrengen van krijtverf is eenvoudig: Maak het te schilderen oppervlak schoon, droog en stof en vet vrij. Want deze kleurenkaarten helpen je aan inspiratie om een ruimte sfeervol te krijgen met verschillende kleuren zonder daarin het karakter te verliezen. Deze krijtverf is gemaakt met natuurlijke pigmenten. Krijtverf is lichtafwasbaar en bij eventuele beschadigingen gemakkelijk bij te werken.


De toevoeging van krijt zorgt voor de zeer matte poederachtige uitstraling van de verf. De samenstelling van de natuurlijke pigmenten geven de verf een zeer diepe intense uitstraling in kleur. Naast de kalkverf zijn er ook nog andere muurverven als de mooie zeer matte krijtverf en de afneembare projectverf. Wil je een kastje opknappen dan is de krijtlak een aanrader.


Je kunt een testvlak schilderen en zo zien of de gewenste kleur bij de lichtinval van de te schilderen ruimte mooi is. Deze kleurenkaart is gebaseerd op make-up tinten en bevat kleuren die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Zo creëer je een stijlvolle authentieke sfeer. De matte muurverf is in alle kleuren te verkrijgen ( m.u.v. de metallicverven).


Let er wel op dat kleuren op het beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid. Uw interieur wordt pas compleet met een mooie kleur op de wand. Deze traditionele Italiaanse kalkverf op waterbasis kan binnen en buiten toegepast worden. De authentieke kleuren worden gemaakt met behulp van minerale pigmenten. Rendement: ongeveer 4-vierkante meter per liter uitgaande van lagen.


Kalkverf aanbrengen is heel eenvoudig te doen. Een exclusieve Italiaanse muurverf met een puur karakter en zachte uitstraling. De producten worden op ambachtelijke en traditionele wijze gemaakt en op kleur gemaakt met authentieke minerale pigmenten. De projectverf is speciaal ontwikkeld voor vlekgevoelige plaatsen zoals hal, keuken en badkamer en gemakkelijk te reinigen.


Tevens zeer geschikt voor ziekenhuizen, kantoren, kinderdagverblijven, enz. Wij werken zélf al jaren met deze producten en staan er dus voor 1 en volle overtuiging achter. Het uiterlijk van kalkverf heeft een mat en poederig aanzien. Het rustieke uiterlijk wordt bepaald door de manier van. De verf komt het mooiste tot zijn recht op plekken in huis waar veel daglicht op valt.


Uw muren zien er elk moment van de dag anders uit! In tegenstelling tot de kalk- en krijtverf , is deze verf verkrijgbaar in kleuren. Overige kleurenkaarten op aanvraag. Verbruik 5-mper liter uitgaande van lagen. Voorbehandelen Het te schilderen oppervlak dient schoon, droog, stof en vetvrij te.


Kies de gewenste kleur uit onze kleurcollectie en bestel eenvoudig een proefpotje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts