maandag 1 juni 2015

Stoer behang woonkamer

Woonkamers online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Dit behang staat ook gaaf in een babykamer. Bij sloophout is elke plank uniek en heeft het zijn eigen geschiedenis.

Het is verkrijgbaar in de kleuren groen, wit en zwart. Studio Ditte heeft dit vertaald naar stoer behang. Vinyl: Het grootste verschil met airtex is dat Vinyl in banen wordt aangebracht.


Vinyl voor een wereldkaart op behang is ideaal voor kleinere oppervlaktes! Ideaal om je woonkamer , keuken of kantine mee te behangen. Wil je dit liever door een professional laten. Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang.


Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur. Kleine moeite en een groots effect!

Maak je huis extra mooi met behang. Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen. Het geeft een stoer en industrieel sfeertje. Ontdek de coole prints uit onze kinderkamercollecties.


Van auto’s, robots, helikopters tot geweldige dierenprints – je vindt het hier allemaal. Hiermee geef een jongenskamer een stoere look! De verzendkosten van het behang is € (pakketpost Post-NL). De woonkamer is de plek in huis waar je geniet van je rust.


Je maakt van je interieur een gezellige en sfeervolle ruimte met decoratief behang van Wall-Art. Patroonbehang, dessinbehang, vliesbehang fotobehang structuurbehang, metallic behang of behang in houten look. Henge is faux afwerking metalen structuur behang. Het heeft een rustieke gecorrodeerde stenen blik voor een ongeëvenaarde textuur en diepte.


Gebruik het in uw kantoor of woonkamer. Ben je op zoek naar een stoer of leuk behang voor in de jongenskamer? Er is echt van alles op de markt in de behangwereld. Behang Landelijk - Cottage. De landelijke behang stijl is nauw verwant aan de cottage of long-Island stijl.


Het accent ligt op het landelijk karakter met een knus karakter. Typisch landelijk zijn behangen met warme kleuren, warme natuurlijke materialen, nostalgische invloeden, kleine bloem- of bladmotieven, ruiten en nostalgische patronen.

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Huisdecoratie ideeën, landschapsarchitectuur en tuinontwerp - vdekrete. Leverbaar in diverse kleuren. Materiaal zeer sterk vinyl, stootvast en makkelijk reinigbaar met vochtige doek.


Vind jij behangen toch teveel van het goede kies dan juist voor eenvoudig te plaatsen muurstickers! Bestel je kinderkamer behang online bij Lieffeling. Industrieel met steen behang. Door gebruik te maken van een behang met stenen krijg je een industriële kamer. Deze kan je erg goed combineren met nachtkastjes van staal en grote industriële fabriekslampen.


Kenmerkend voor een industrieel interieur zijn stoere materialen. Metaal, grof hout, bakstenen, beton. In onze behang winkel vind je zowel voordelig als stijlvol behang voor de woonkamer , kinderkamer als babykamer in vele stijlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts