dinsdag 16 juni 2015

Leatherman horloge

Leatherman horloge

Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Het grootste Outdoor assortiment van Nederland.


Leatherman horloge

Alle Leatherman Zakmessen tegen de laagste prijzen. Leatherman Nederland is het officiële verkooppunt voor al je Leatherman producten. Bij ons vindt je alle producten voor de adviesverkoopprijs en kan je terecht voor.


De armband is voorzien van handige tools die snel een makkelijk kunt gebruiken. Het is volledig gemaakt van roestvast 17-stainless steel dat zeer krasbestendig is maar toch licht van gewicht is. Het Leatherman Horloge is eindelijk gearriveerd! Een prachtig exclusief Leatherman Horloge met zwitsers uurwerk. Dit limitied edition horloge bevat alle innovatie, duurzaamheid en ruige stijl van een Leatherman multi-tool.


Gemaakt uit roestvrij 17-staal en gevoed door een super precies Quartz binnenwerk. Nog stoerder dan een Leatherman Armban is natuurlijk een Leatherman Horloge. Dit horloge , de Leatherman Tread QM is gebaseerd op de Leatherman Tread en beschikt net als de Leatherman Tread over een ruim scala aan handige tools. Dit Leatherman Horloge met Stainless Steel kast is in een zeer beperkte oplage beschikbaar. Wereldwijd zijn er slechts exemplaren beschikbaar!


Het uurwerk toont de tijd en de datum en is uitgerust met een duikring, glow-in-the-dark uuraanduiding en -wijzers. Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Leatherman uniek te maken, kunt u uw Leatherman multitool, zakmes of sleutelhanger door ons laten voorzien van een gravure waarbij wij uw eigen tekst, logo of afbeelding in uw Leatherman graveren. Leatherman Tool Group, Quality Ultra-Portable Multi Tools and Knives for everyday life.


Free Shipping on all orders over $75. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Ontdek nu ons uitgebreide aanbod horloges. Vandaag bestel morgen in het nieuw! Na beide bovenstaande modellen werd het tijd voor een iets subtielere versie van de Leatherman armband. De Tread kreeg een nieuwe zuster, namelijk de Leatherman Tread LT.


Leatherman Tread Horloge Tempo Black Het stoere Leatherman Tread horloge combineert een horloge en een multitool in één functioneel stuk gereedschap. Naast een stoer vormgegeven horloge heeft deze multitool functies of gereedschappen. Van ringsleutel tot schroevendraaier. Bovendien is het uurwerk zelf van Zwitserse makelij.


Stoer afgewerkt met bruin lederen band en rvs sluiting. Het horloge is gemaakt in Zwitserland en heeft het echte Leatherman gevoel. De wijzerplaat is groot maar zeer minimalistisch ingedeeld en voorzien van Jeweled Precision Quartz.


Het glas van het horloge is gemaakt schokbestendig saffierkristal. Als je aan Leatherman denkt, denk je waarschijnlijk aan zijn ingenieuze multi-tools gevuld met tangen, messen, flesopeners en andere dingen die je misschien nodig hebt om te kamperen, lassen of drinken (of alle drie tegelijk). Tegenwoordig is de Leatherman Wave de meest gekochte tool in de buitensport!


Er verschijnen in de loop der jaren meerdere lijnen en nieuwe produkten op de markt om iedereen te voorzien. Een tool is altijd handig om bij u te hebben tijdens uw vakanties, dagelijks gebruik of voor uw werk. Zelfs MacGyver gebruikte een Leatherman ! Leatherman is sinds jaar en dag met afstand het bekendste merk voor multitools. Met de TREAD heeft Leatherman een bijzonder functioneel en uniek product op de markt gebracht.


Buiten het feit dat deze armband-multitool met verschillende functies om de pols gedragen kan worden, heeft deze ook een iconische uitstraling en valt deze ook als lifestyleproduct bij veel mensen in de smaak. Wie zegt er dat een draagbare multitool maar suf en saai is? Deze high-tech armband bevat niet alleen de meest belangrijke gereedschappen, maar is net zo mooi afgewerkt als een duur sieraad.


Met recht en multitool die je wél wilt dragen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts