vrijdag 2 december 2016

Lijstenmakerij zwolle

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Lijstenmakerij in Zwolle , vind een lijstenmakerij en alles over lijsten.


Klik hier voor meer informatie. Dan moet je toch echt eens gaan kijken bij Edwin Lijsten en Inlijsten aan de Noorder Esweg in Zuidwolde (dr).

Zoekt u een lijstenmakerij of lijstenmaker in ZWOLLE ? U vindt hier alle lijstenmakers uit nederland en veel informatie over inlijsten, lijsten, fotolijsten, wissellijsten, schilderijlijsten, schilderijreparaties en het vak. In de omgeving van Zwolle kunnen wij u helpen met de realisatie van een unieke fotolijst, posterlijst of schilderijlijst op maat. Geef uw wensen aan ons door en wij ontwikkelen uw kliklijst, passe-partout of wissellijst op maat! Daarnaast snijden we passepartouts in alle kleuren.


En bieden we verschillende glassoorten en ophangsystemen aan. Bij galerie Niemeijer houden we ons bezig met in- en verkoop van schilderijen van 19e en 20e eeuwse schilders.

Voor u als bestaande of nieuwe klant heeft dit veel voordelen. Dit bedrijf is dagen per week geopend. Deze website maakt gebruik van cookies. LIJSTENMAKERIJ WISSELLIJSTEN ZWOLLE.


Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor passe partouts. We hebben verschillende soorten op voorraad en kunnen. In deze sfeervolle omgeving wordt jarenlange ervaring gekoppeld aan vakmanschap en creativiteit.


Kom langs voor vrijblijvend advies over uw inlijsting. Op deze website vindt u lijstenmakerijen en lijstenmakers in heel Nederlan ingedeeld op provincie en dan op plaatsnaam. Kunsthandel en lijstenmakerij H. Inlijsten, lijsten op maat voor zowel bedrijven als particulieren. Nostalgie in een nieuw jasje.


Onder uit een doos kwam het borduurwerkje dat oma vroeger op school had gemaakt. Bij ons kunnen alle lijsten op maat worden gemaakt! Een fotolijst, posterlijst, passe-partout, wissellijst of baklijst op maat?


Houten, aluminium, kunststof en maatwerk lijsten in alle afmetingen.

Al meer dan jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van hedendaagse kunst aan. Kan jouw interieur een nieuwe twist gebruiken. Nieuwe woonaccessoires als spiegels en klokken zijn onmisbaar in een interieur.


Spiegels laten je ruimte optisch groter lijken en zijn ook daarom naast fotolijsten de perfecte vorm van wanddecoratie. Door onze jarenlange ervaring is onze naam in de regio uitgegroeid tot een begrip. Met de komst van internet en onze webshop mogen wij inmiddels klanten uit het hele land adviseren. In onze winkel gaan wij graag met u de zoektocht naar de juiste producten aan. Niemeyer is gevestigd op Zalkerdijk te Zwolle en is actief in de branche Vervaardiging van overige artikelen van hout en van artikelen van kurk, riet en vlechtwerk (geen meubels).


Geschilderde doeken, zijde en batiks kunnen worden opgespannen op houten spieraam. Door het zeer ruime aanbod aan lijsten en wissellijsten in diverse prijscategorieën heeft Edwin altijd een lijst of wissellijst die past bij jouw wensen en budget. Doordat Edwin werkt vanuit zijn eigen lijstenmakerij aan huis, kan Edwin de kosten laag houden en zijn de prijzen concurrerend en scherp. Kijk en vergelijk zou Edwin zeggen!


Bij Kader van Kampen kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met (in)lijsten. Het is natuurlijk mogelijk om uw dierbare schilderij of foto te voorzien van een. Wij bieden niet alleen professionele kunstenaars een groot assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts