vrijdag 9 december 2016

Spijkerbroek behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Stoer behang met spijkerbroek patroon, voor jongenskamer en meisjeskamer.


Denimtex biedt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw eigen bedrijfskleding te verwerken tot een unieke wandbekleding.

Spijkerbroek of bedrijfskleding als behang. Wij zorgen dat uw oude bedrijfskleding, eventueel vertrouwelijk, wordt verwerkt tot vezels die wij kunnen gebruiken om uw unieke wandbekleding te maken. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Vliesbehang - spijkerbroekzakken behang - spijkerbroek behang … € 3 € 2 95.


Dit stoere behang met spijkerbroeken zakken in blauw maakt je wand tot een echte eye-catcher. Je kunt dit behang zowel mooi met lichte kleuren en materialen combineren als met donkere tinten en houtsoorten. Kortoeen absolute must-have.

Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Behangexpert verkoopt alle soorten. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft.


Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Groot aanbod Goedkoop behang van onder andere BN Wallcoverings, AS Creation en Dutch Artemis. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons Goedkoop behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw! Onder de naam Denimtex brengt schilder- en vastgoedonderhoudbedrijf Gebr.


Van der Geest een circulaire wandbekleding op de markt. Textielrecycler Frankenhuis produceert hiervoor de basis: oude jeans en ander afgedankt textiel. Met dit decoratief en geluidwerend ‘ behang ’ wordt ingespeeld op de groeiende vraag naar circulaire bouwproducten.


SNEL EN EENVOUDIG ONLINE BESTELLEN leveringen maandag tot en met zaterdag VERF, BEITS en LAK voor de doe-het-zelver en de professional. Tevens hebben wij een ruim. Je kunt kiezen voor dessinbehang of fotobehang, vliesbehang, papierbehang of zelfklevend vinyl. Bij Wall-Art kun je altijd slagen voor behang om van jouw slaapkamer een knusse ruimte te maken.


In onze collectie vind je tal van leuke behangetjes, zoals het geweldige Pip van Eijffinger.

Samen met het bedrijf Frankenhuis in Haaksbergen is hij al een tijdje bezig met het verwerken van afgedankte spijkerbroeken tot een soort behang. En inmiddels heeft hij behoorlijk wat vierkante meters jeans op de wanden zitten, bijvoorbeeld in panden van ABN Amro in Amsterdam, Saxion en Domijn in Enschede en Urenco in Almelo. Moodboards Jeans Tienerjongens Mode. Eveline Peters Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang , op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Ben je op zoek naar nieuw vliesbehang voor aan de muur?


Bij KARWEI vind je een ruim assortiment vliesbehang voor een scherpe prijs. Check de voorraad en bestel! In onze behang winkel vind je zowel voordelig als stijlvol behang voor de woonkamer, kinderkamer als babykamer in vele stijlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts