woensdag 28 december 2016

Spiegel medicijnkastje

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Medicijnkastjes online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Meubels voor de laagste prijs. Een medicijnkastje is een ideale plek om je medicijnen veilig op te bergen. Wil je zeker weten dat kinderen er niet bij kunnen? Kies dan voor een medicijnkastje inclusief slot.


In dit medicijnkastje van Differnz kun je al jouw medicijnen opbergen! Het kastje is gemaakt van kunststof en kun je plaatsen in iedere willekeurige kamer in huis, zoals de slaapkamer, het toilet of badkamer. De spiegelkast wordt exclusief montagemateriaal geleverd.


Of je nu elke ochtend urenlang voor de spiegel staat of liever zo snel mogelijk klaar bent, voor ieder badkamerritueel heeft IKEA een geschikte spiegel.

Om dit ritueel vlekkeloos uit te voeren heb je goede badkamerverlichting nodig. Onze spots hebben led-verlichting en schijnen hun licht op de plekken waar je dat nodig hebt. Qua materiaal is een medicijnkastje met spiegel gemaakt van hout of metaal in combinatie met glas. Zowel hout als metaal is stevig en sterk, dus heb je gegarandeerd jarenlang plezier van!


Hoort een hip medicijnkastje met spiegel alleen in de badkamer te hangen? Zo’n kast kun je ook in de hal ophangen. Zo heb je een spiegelkast met een enkele spiegel maar ook een kast met dubbele spiegels.


Spiegelkasten zijn er in verschillende maten. Deze kasten zijn groter dan de spiegelkast met een enkele spiegel. Vrijwel elke spiegelkast is voor je badkamer geschikt.


Daarnaast kun je een spiegelkast in de badkamer krijgen met of zonder verlichting. Dit kleine medicijnkastje met spiegel is ideaal voor de kleine badkamer. Achter de deur kun je allerlei spullen kwijt, zodat ze netjes uit het zicht zijn. Deur deur sluit stevig dankzij de magneetsluiting.


Oud wit antiek medicijnkastje met ovale facet geslepen spiegel - apothekerskastje. Dit oude brocante medicijnkastje is gemaakt van hout en heeft bovenop een eenvoudig. Wij hebben verschillende toilet accessoires, handdoek accessoires, douche accessoires, bad accessoires, wastafel accessoires en badkamer accessoire sets.

Maar ook voor een make-up spiegel (inclusief verlichting) of losse spiegels zonder verlichting, een weegschaal of wc borstel kun je bij Blokker terecht. Extra opbergruimte komt altijd van pas. Kies uit het GAMMA assortiment een kastje voor op het toilet. Je kunt hier bijvoorbeeld je reserve toiletrollen en wc-blokjes in bewaren, evenals de gastendoekjes.


Kies je voor een kastje met spiegel dan sla je twee vliegen in een klap. Kolomkasten online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele badkamer sanitair assortiment online. Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen!


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Je hebt de keuze uit een grote variatie aan formaten, vormen, materialen en kleuren. Ga je voor eenvoudig en compact, dan kies je bijvoorbeeld een medicijnkastje met spiegel uit.


Wil je juist veel ruimte en functionaliteit, dan kun je ook kiezen voor een exemplaar met drie deuren, een breedte van 1. Hou je medicijnen en toiletartikelen uit het zicht door een speciaal opbergkastje in je doucheruimte. Koop een medicijnkastje met slot als je zeker wilt zijn dat niemand per ongeluk jouw pillen voor snoepjes aanziet. Met zo’n kastje kun je iedereen met een gerust hart gebruik laten maken van je badkamer.


Praktische medicijnkasten vind je in onze webshop! Kijk rond in de webshop en bestel online, zonder verzendkosten! Daarom kies je voor een medicijnkast. Veel medicijnkastjes hebben een slot. Zo ben je ervan verzekerd dat je medicijnen veilig zijn opgeborgen.


Uiteraard hang je een medicijnkastje hoog op, zodat kinderen er niet bij kunnen. Bij Leen Bakker vind je diverse goedkope medicijnkasten die je goed kunt afsluiten. Bestel direct online of kom naar een IKEA winkel bij jou in de buurt.


Het enige wat u nog moet aanschaffen is een kraan naar keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts