dinsdag 20 december 2016

Iittala lamp

Kies uit 3producten vanaf € 95. Ruim online Assortiment met unieke Lampen , Vandaag Besteld = Morgen in Huis! Iittala Servies Van Top Kwaliteit. Als Myiittala-lid geniet je van vele voordelen.


Uur Besteld = Morgen In Huis! Waaronder kortingen op speciaal geselecteerde producten die alleen voor jou gelden. Dus meld je nu aan bij Myiittala. De met de hand gemaakte lamp Leimu voelt glad aan en verspreidt een zacht, aangenaam licht dat elk interieur warmer maakt. De grijze kleur voegt koele verfijning toe.


Zijn lamp Leimu is ontworpen als een fraai samenspel van warme en koude elementen. Leimu is een aangenaam evenwicht tussen verfijnde materialen en structurele vormen, met een ontwerp dat het beeld van een vlam oproept. De mondgeblazen glazen tafellamp staat op een metalen onderstel met vier pootjes.


Iittala lamp

De opvallende vorm is rechthoekig met afgeronde hoeken. Het delicate glas heeft een abstract patroon in reliëf. Deze prachtige lamp heeft een uniek design van met de mond geblazen glas en een robuuste, betonnen voet. Magnus Pettersen combineert hiermee subtiel glaswerk met imposant beton en dat zorgt voor een krachtige look!


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De kleine en grote Lantern lampen hebben beide dezelfde proporties. De kleine lamp is verkrijgbaar in opaal en koper glas, de grote variant in helder glas. De verpakking bevat een m lang snoer, en een EU plug.


Binnenverlichting tegen laagste prijs. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Wat begon als een glasfabriek, is uitgegroeid tot één van de populairste designmerken voor in huis.


De lamp is geïnspireerd op de natuur en heeft een prachtige balans van hard en zacht. Gemaakt van mondgeblazen glas en is voorzien van geverfd staal. De Leimu heeft een betonnen voet en een betoverende glazen lampenkap. De heldere koperkleur zorgt voor een stijlvolle verlichting. Het subtiele glas is prachtig vormgegeven, waardoor de lichtbron lijkt te zweven.


Iittala lamp

Waar vind ik gratis producten? Sorteren op Artikel(en) Shoppen op. Bekijk alles met iittala ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. He was not only responsible for designing lamp glass and printed matter but he was also involved in advertising and exhibitions. Het assortiment bestaat uit prachtige producten zoals woonaccessoires, vazen, servies, glazen en schalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts