donderdag 1 december 2016

Behang modern design

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Trendy en modern behang voor de moderne mens.


Ook voor de jongere generatie zijn dit behangsoorten die hen aanspreken. Wij hebben prachtige voorbeelden van modern behang om inspiratie op te doen.

Mocht je zelf een foto hebben en deze op behang willen printen, dan is dit uiteraard mogelijk. Er is heel veel modern en trendy behang verkrijgbaar. Denk er bijvoorbeeld eens aan om slechts een of twee banen op de muur aan te brengen. Het meeste behang is bovendien vliesbehang, wat bijzonder gemakkelijk is om aan te brengen.


Voor het behang zijn luxueuze materialen gebruikt die goed terug te zien zijn in de ontwerpen. Zo maak je van jouw interieur een plek waar je vooralsnog alleen van had kunnen dromen. Bekende merken zoals ESPRIT home, Daniel Hechter, Versace en Porsche design hebben geweldige collecties patroonbehang gemaakt welke je nu kunt bestellen bij wall-art.


De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand.

Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig heeft. Het behang is verkrijgbaar van diverse behangmerken in diverse printen die u op deze pagina kunt vinden.


Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons team uiteraard voor u klaar. De Mooiste Muren is niet zomaar een webwinkel. Het is een inspiratieplek voor iedereen die zijn of haar ideale interieur wil verwezenlijken met luxe behang. Kitscherige motieven met bloemen, opvallende lijnen en psychedelische patronen kunnen dus weer perfect geïntegreerd worden in een moderne interieur inrichting.


Daarnaast verkopen wij design behang met de mooiste prints. Al het behang bij Flinders is van de hoogste kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen. Behang koop je natuurlijk bij Flinders!


Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Koper print, moderne metaallook, moderne betonwan moderne of abstract Javascript is uitgeschakeld.


Modern ,abstract,blokken,driehoek. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Geen verzendkosten (boven €5-) en een snelle levering. Bestel je nieuwe behang direct in onze webshop.


Inmiddels is behang weer helemaal terug van weggeweest!

De meeste moderne interieurs worden verfraaid met een mooie behangwand. Geef het interieur een sfeervolle, industriële of sobere uitstraling met hoogwaardig design behang ! Veelal iets geabstraheerd maar in tal van stijlen te verkrijgen. Een eigentijdse variant van bepaalde behangstijlen of bijzondere uitvoeringen komen in deze categorie aan bod. Het aanbod is dus zeer breed en voor ieder wat wils. Ferm Living is een uniek Deens designlabel dat vasthoudt aan Scandinavische waarden en retro design.


Tegelijkertijd ligt de focus op grafische elementen en figuren die het behang van Ferm Living erg van deze tijd maken. Vind de beste selectie behang modern design fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit behang modern design voor de dutch luidspreker markt bij. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts