maandag 5 december 2016

Paars rolgordijn

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


In paars en violet hebben we een vijftal duo rolgordijnen vanaf €425. Paarse duo rolgordijnen op maat.

Heel mooi is de Plissé Multi waarin de paarse kleur d. Een perfecte keuze als je wilt dat je raamdecoratie een vorstelijke uitstraling heeft. HEWO Raamdecoratie heeft een aantal semi transparante, verduisterende en dessin rolgordijnen in paarse en roze kleur. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. De rolgordijnen worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Rolgordijnen : handig, goedkoop en overal toepasbaar. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing.


Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn.

Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. In een handomdraai bij u geleverd. Kies uit 9producten vanaf € 100. Groot assortiment zonwering.


Maak nu gebruik van deze actie! Ontdek de voordelen van onze Cassette rolgordijnen in paars tinten. Gratis advies, inmeten en montage! Waarom een Cassette rolgordijn in paars ? Wanneer u op zoek bent naar een functioneel rolgordijn dat gemakkelijk te bedienen is en tegelijkertijd toch zeer stijlvol en modern oogt, dan zijn onze Cassette rolgordijnen in paars zeker een aanrader.


De voeg word gemonteerd zo dicht mogelijk bij de top. Als een rolgordijn een voeg heeft of niet word bepaald door de grootte van het rolgordijn en de grootte van de stofrol. Zoek je een mooi paars of roze rolgordijn ? In onze serie Velvet 2en Uni 2hebben we een aantal roze en paarse rolgordijnen. De Velvet 2serie is verkrijgbaar vanaf €3- en de Uni 2vanaf €5- voor de afmeting 50x1cm.


Kies hieronder een stof en stel je. Vraag een gratis monster aan. Een kleur van weelde en luxe. De meeste mensen houden van de kleur paars of haten de kleur.

Een mooie kleur voor een meidenkamer. Donkerpaars kan een kamer meer diepte geven. Polka Punt paars is een prachtig patroon rolgordijn ontworpen door Emma Bridgewater. Deze stof zit vol kleur en brengt een ruimte tot het leven. Een leuke maar ook praktische raamdecoratie omdat je tussen een licht filtering of verduisterende stof kan kiezen, waardoor het een perfecte keuze is voor kinderkamers.


Ze zijn praktisch, betaalbaar en geschikt voor veel verschillende ruimtes er is altijd wel een rolgordijn dat past bij jouw woonstijl en smaak. Creëer gemakkelijk sfeer in uw huis met het duo rolgordijn paars van Trisq. Dit rolgordijn geeft rust en eenvou daardoor is het geschikt voor elke interieurstijl.


Materiaal en kleur: Het rolgordijn is gemaakt van synthetisch materiaal, waardoor je rolgordijn niet verkleurt en lang mooi blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts