maandag 26 december 2016

Geluidswerende folie voor ramen

De grootste keuze auto raamfolie. Bestel nú eenvoudig op beslist. Stijn Guilliams, product manager bij Belisol: “Uiteraard dient het geluidswerend glas vakkundig vast te zitten in de ramen , zo niet hebben gelui tocht en vocht vrij spel. Verder is het materiaal van je ramen bepalend. Houten ramen scoren het best.


Met onze geluidswerend glas houd je lawaai. Bekend is dat muren en daken die op de juiste manier met TONZON zijn geisoleerd voldoende geluidswerend is tegen verkeerslawaai. Of het ook voldoende geluidswering biedt aan vliegtuiglawaai vlak bij een landingsbaan is nog niet bekend. Onze verwachtingen zijn positief.


Ik val in herhaling maar soit: isoleren doe je met isolatie en niets anders. Dus niet met stenen (toch niet voor warmte), folies , verflaagjes en andere pruts. Specifiek voor glas bestaat er glas dat beter geluidswerend is dan ander glas.


Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal. Van oude, monumentale panden tot nieuwbouw – iedere locatie biedt weer andere mogelijkheden voor geluidsisolatie. De vorm van de ramen , de diepte van het kozijn en de geldende bepalingen rond het aanpassen van het pand zijn hierbij allemaal van invloed.


Je hebt hier dus al een tegenstelling tussen massa en geen massa en net voor akoestische isolatie heeft massa een groot voordeel. Woon aan een drukke weg en heb op mijn slaapkamer last van verkeersgeluid overlast. Met vriendelijke groet K HIJLKEMA.


Geluidswerende folie voor ramen

De ramen zijn langs buiten nog niet afgekit. Bespaar tot wel via kiesproduct. Met een combinatie van gordijnen en folie bespaar je natuurlijk nog meer energie. In monumenten is raamfolie wel een voordelig alternatief voor duur speciaal monumentenglas. Meestal is het onmogelijk om de geluidsbron aan te pakken, dus kies je best voor een bescherming tegen geluidsoverlast van binnenuit.


Dat kan met geluidswerende beglazing. In slechts drie eenvoudige stappen bestelt u dit glas. Het zit zelf zo dat heel wat hoogrendementsglas ook al meteen heel wat decibels kan drukken. Geluidswerend glas is niet zo anders dan hoogrendementsglas.


Geluidswerende folie voor ramen

Bij hoogrendementsglas zit er een gaslaagje tussen de verschillende lagen glas. Bij geluidswerend glas zit er een folie tussen. Deze folie is geluidsdempend. Zeker als u nu een slechte isolatie heeft, zijn isolerende en geluidswerende rolluiken interessant voor u. Rolluiken in verschillende soorten en maten. Om het geluid te reduceren is het niet altijd nodig om dubbelglas aan te brengen.


Een dikkere enkele ruit of een gelamineerde ruit (met een geluidswerende PVB- folie ) kan al een aanzienlijke reductie geven van het geluid. De warmte wordt voor een groot deel gereflecteerd door de folie waardoor de rechtstreekse warmte die binnenkomt miniem is en het serre-effect vermeden wordt. In deze rubriek vind je diverse verduisterfolies. De Wvan Aslan is 1 verduisteren met dit plakfolie op de ramen heb je echt een donkere slaapkamer.


Geluidswerende folie voor ramen

De DFPverduistert iets minder dan de W15. De zonwerende folies tinten de ramen , maar laten wél licht door en datzelfde geldt voor de doorzichtige kleuren raamfolies in het grijs en zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts