dinsdag 6 december 2016

Philips badkamerradio

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Onder de douche of in bad gaan is dankzij deze badkamerradio nooit meer saai.


Zing je favoriete nummers voortaan mee zoveel je maar wil, want deze radio is spatwaterdicht. Er zijn geen actuele prijzen bekend van dit product. Voor veelzijdige styling kun je kiezen uit warmte- en snelheidsstanden samen met het mondstuk voor een gladde afwerking of diffuser voor het toevoegen van textuur en volume. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Wil je muziek luisteren onder de douche of tijdens het tandenpoetsen?


Kies dan een waterdichte doucheradio of badkamerradio. We wegen jouw voorkeurstem zorgvuldig mee bij het selecteren van goede doelen en het bepalen van de manier waarom we deze zullen steunen. Vind gemakkelijk de voordeligste philips badkam. Ruim 2soorten vanaf €8.


Philips badkamerradio

Het lijkt misschien niet zo heel belangrijk maar dat is het toch wel. Een badkamerradio moet namelijk aan heel wat andere normen en eisen voldoen dan een gewone radio. Dit komt omdat er in een badkamer meer vocht en water heerst dan in gelijk welke andere ruimte. En water en elektriciteit gaan nu eenmaal niet goed samen. Zet de spatwaterdichte radio op de wastafel, in de douche, op de badrand of hang hem over de douchekop aan het afneembare koord.


Waterdichte badkamerradio Inbouw. Nu tijdelijk korting op iedere badkamerradio. Kom langs bij ons in de showroom! Badkamerradio , hoge kwaliteit, lage prijs. Bestel hier jouw badkamerradio.


Philips badkamerradio

Het apparaat heeft een bewegend scheerhoofd waardoor dit makkelijk de contouren en rondingen van uw lichaam volgt. Voor zowel in het plafon als de muur, zichtbaar of onzichtbaar ben je hier aan het juiste adres. Cmaakt je interieur bijzonder! Hij heeft een diameter van 1centimeter en een hoogte van 1centimeter.


Sorteer op positie: Laag naar Hoog. Shop Philips tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! Dankzij het spatwaterbestendige ontwerp is de radio overal in de badkamer op zijn. De badkamerradio wordt met een afneembaar koord geleverd.


Philips badkamerradio

U kunt hem dus plaatsen waar u maar wilt. Verwijder het koord als u de radio op een vlak oppervlak wilt zetten of wikkel het koord om de doucheknop, kraan of handdoekstang als u de radio in bad wilt gebruiken. Met de philips ae23badkamerradio zing je voortaan niet meer alleen a capella, maar ook met. De radio s zijn allebei nieuw,maar bij de vis zit geen doos. Radio spiegel 80cm met tl verlichting en touch sensor.


Philips Hue schakelaars Zigbee LED Verlichting Draad Kabel Elektromaterialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts