woensdag 14 december 2016

Beton kleuren

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. De grootste vacaturesite voor de bouw.


Deze zijn nodig voor het functioneren van de website en worden daarnaast gebruikt voor het optimaliseren van de gebruikerservaring. Wanneer u op Akkoord klikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee instemt. Grofweg gezegd kan er op twee manieren worden gezorgd voor het kleuren van beton.

Toevoegen van pigmenten bij het mixen van de betonspecie. Het oppervlak van het betonproduct voorzien van een minerale kleur -beschermlaag zoals BCSnanocoat. Welkom op de site van Dolfa Betonkleurstof, de leverancier op het gebied van kleurstof voor beton.


In ons rijkelijke assortiment zitten verschillende kleuren , alle pigmenten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn altijd op voorraad. De tekening van de getoonde foto is niet bepalend voor die kleur. Ontdek met Beton -Ciré hoe je een aangename sfeer creëert in je woonkamer, tuin, kantoor of restaurant. Onze beton stuc is namelijk bijna overal te toe te passen.


Hieronder een greep uit onze Beton Ciré Originale en basebeton kleuren collectie. De kleuren zijn indicatief en komen niet geheel overeen met de werkelijkheid.

Met de juiste voorbereiding zijn zowel tintwijzigingen, plaatselijke kleurcorrecties als volledige kleurtransformaties perfect mogelijk. De kleur van de voeg wordt bepaald door de samenstelling van de voegmortel en kan met kleurstoffen verder op kleur worden gebracht. Onze kleurstoffen zijn kleurbehoudend.


Los van de toevoeging van kleurstoffen bepaalt het zand voor een belangrijk deel de kleur van de voeg. Dat beton niet grijs hoeft te zijn is een gegeven. Met verschillende series bewijst v. Kleuren voor mortel en beton. Beton is een kunstmatig steenachtig materiaal, dat als bouwmateriaal wordt gebruikt.


Het moderne beton is samengesteld uit het bindmiddel cement en uit een of meer toeslagmaterialen zoals zan grind of steenslag. Cement heeft de eigenschap dat het door toevoeging van water verhardt. Beton Ciré Unique is beschikbaar in een breed en eigentijds kleurenpalet met kleurtinten. Beton cire kleuren kunnen wij in elke kleur leveren. Wilt u een offerte of een monster ontvangen van een bepaalde beton cire kleur , neem dan gerust contact met ons op.


Met deze zwarte beton kleurstof kun je jouw tuinpad of terras nog mooier maken. Afhankelijk van de gewenste kleursterkte wordt er ongeveer a van het cementgewicht aan kleurstof gebruikt. Dus als je bijvoorbeeld kg cement hebt gebruikt, dan heb je tussen de de 7gram en 1. Bekijk ons aanbod van de verschillende soorten beton kleuren voor uw keukenblad.


U kunt direct een prijsindicatie aanvragen.

Is dit mogelijk om zelf beton te maken op kleur en welke materialen heb ik dan nodig? Een betonvloer wordt standaard geleverd in de bekende grijze betonkleur. Het is echter mogelijk om de vloer te voorzien van elke gewenste kleur. De prijs van de vloer wordt wel beïnvloed door de gekozen kleur. Wanneer je afwijkt van de standaardkleur moet er namelijk een supplement aan de betonmix toegevoegd worden.


Dan kun je deze verf gelijk online kopen. Of zoek je verf voor in de garage? Met speciale componenten betonverf voor garagevloeren, zorg je niet alleen dat je garagevloer er weer fantastisch uitziet.


Je beschermt met deze vloercoating ook nog eens je beton tegen bijvoorbeeld olie, benzine en zout van de auto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts