vrijdag 2 december 2016

Bloempot riet

De grootste collectie bloempotten hier! Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs.

Bloembakken voor lage prijzen. Maak van jouw huis jouw thuis. Koop nu bloempotten voor uw huis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze gouden bloempot van Woood is een echte blikvanger. De bloempot is gemaakt van metaal en heeft een zwart onderstel. Zet er een plantje in en breng groen in huis op een stijlvolle manier.

Combineer de bloempot met de grotere versie voor een mooi totaalplaatje. Tip: Combineer verschillende hoogtesmet elkaar voor een speels effect. Een mooie bloempot laat een plant natuurlijk extra goed uitkomen!


Grote bloempotten en kleine bloempotten in dezelfde kleurstellingen combineren erg mooi, maar ook plantenpotten van verschillende materialen kunnen erg goed samen gaan! Bij Intratuin vind je altijd de nieuwste collecties bloempotten en plantenpotten. In de bijgevoegde PDF hebben we een kleine selectie van XXL bloempotten die wij in ons assortiment hebben en welke dan ook niet op onze website te vinden zijn. Deze bloempotten zijn interessant geprijst en alleen af te halen in onze showroom of kunnen geleverd worden met pallet vervoer. De prijzen liggen tussen de €en €1per pot of set.


Mensen denken bij een grote bloempot vaak aan een massieve, logge bloempot. Mocht je wel graag een grote bloempot willen, maar houd je niet van massief en lomp? Dan is een rieten bloempot , zoals op bovenstaande foto is te zien, een goede optie! Het riet zorgt ervoor dat de grote bloempot voor binnen licht oogt. Plaats je plant eens in een plantenmand!


Of het nu gaat om een bloempot voor op de vensterbank of om een exemplaar voor buiten op het terras, met ons aanbod kun je alle kanten op. Hout, kunststof, aardewerk en nepgraniet zijn de materialen die het vaakst gebruikt worden voor het maken van bloempotten. Uiteraard zijn ze er vervolgens nog in allerlei.

Als je van groen in en rond je huis houdt, dan zijn bloempotten en plantenbakken onmisbaar. Je kan bijvoorbeeld je balkon mee opsieren of het terras mee afbakenen. Daarnaast zijn planten- en bloembakken ook geschikt om het verspreid door je tuin op te stellen of door je woning te plaatsen.


Vandaag bestel morgen in huis! Bestel snel jouw plantenbakken. Ruim assortiment online bestellen! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Opzoek naar een bloempot en bloempotje van rotan? Bij Kemerink Tuintrends hebben we diverse soorten en maten bloempotten van rotan of riet. Een bloempot van rotan kennen we natuurlijk al jaren en heeft een tijdloos en natuurlijke uitstraling. In deze categorie vindt u bloempotten en bakken die geschikt zijn voor buiten. Ze geven sfeer aan je tuin en terras.


Wij hebben veel verschillende bloempotten en plantenbakken in verschillende materialen, vormen afmetingen en kleuren. Een klein bloempotje van keramiek met een glanzend zigzagdessin in de kleuren zwart en wit. Leuk om bijvoorbeeld een mini cactus in te zetten.


Het bloempotje staat op drie kleine pootjes. Combineer het bloempotje met de normale bloempotjes in verschillende hoogtes, dat zorgt voor een speels effect. De producteigenschappen: materiaal. Woon je in een appartement met een balkon, dan kun je bijna niet anders dan je plantjes en bloemen in een mooie bloempot of plantenbak te zetten.


Maar ook in de tuin, kan het gebruik maken van bloempotten een speels effect geven. Bij JYSK vind je bloempotten en bloembakken in diverse kleuren, soorten en maten en altijd voor een lage prijs. Creëer jouw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van Praxis.


Geef jouw tuin een romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor een strak en modern design. Wat je smaak ook is, je vindt altijd de perfecte bloempot of plantenpot. Plantenpotten en plantenbakken voor buiten.


Kies de sfeer die jij wil! Uw tuin of balkon kunt u met mooie bloembakken of een plantenrek vrolijk aankleden. U creëert uw eigen sfeer door een bepaald type bloempot te kiezen, maar ook de planten die u erin zet zijn bepalend.


Bij GAMMA vindt u diverse bloembakken, variërend in materiaal, kleur en afmeting. Rieten manden kun je voor veel dingen gebruiken. Ook buiten versterkt de rieten mand de natuur in je tuin. Wanneer je de mand van rattan in je tuin zet kan de kleur veranderen.


De mand van riet wordt dan wat grijzer, omdat het materiaal natuurlijk is. De regen, wind en zon maken van jouw mand een stoere, verweerde rieten mand. Metalen bloempotten staan er ook om bekend dat zij stevig zijn en een erg lange levensduur hebben.


Dan zijn er ook nog de bloempotten gemaakt uit duurzame en natuurlijke materialen zoals gevlochten riet of bananenblad. In onze webshop wordt het ruime aanbod aan bloempotten en platenbakken per categorie weergegeven. Alle bloempotten vind je op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts