vrijdag 30 december 2016

Glas en lood

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Bezoek onze showroom, 450m² winkel en atelier of bestel online in de webwinkel. Het adres voor het beste advies, prijs, kwaliteit én service. De techniek van glas in lood is al zeer oud. Stukken gekleurd of gebrandschilderd glas worden naar het patroon van de gewenste voorstelling gesneden en gevat in H-vormige loodlijsten, die op de punten waar zij elkaar kruisen aan elkaar worden gesoldeerd. Om het raam waterdicht te maken wordt tussen de loodlijst en het glas een kit aangebracht.


Alles op het gebied van glas in lood ! Glas -In- Lood bedrijven per provincie. Voor glasherstel, glasatelier, glas in lood , tiffany, glazen en veel meer!

Hierdoor staat het glas en het lood niet bloot aan de temperaturen die tussen de dubbele beglazing kunnen ontstaan. Het is zelfs absoluut verboden door de Rijksdienst voor Monumentenzorg. En niet zelden zijn de glas -in- lood ramen door de eigenaren zelf ontworpen. Voor Glas in Lood creëert een unieke sfeer in huis. GL3kleine glas in lood raam mat stuks € 3 00.


GL3oude glas in lood raam. GL3oude glas in lood raam. Ik heb ee oude raam in glas en lood. Foka is de gereedschap specialist voor zowel glas -in- lood als Tiffany.


Foka heeft alles op voorraad voor de doe-het-zelver: glas , materialen en gereedschappen. Zowel online als in de winkel kun je terecht voor de beste kwaliteit en de laagste prijs. Kans op condensatie tussen het glas -in- lood en het isolatieglas blijft aanwezig, maar is door het geventileerd op te stellen tot een minimum te beperken. Bovendien kan het glas -in- lood altijd eenvoudig worden uitgenomen om het schoon te maken.


Wij leveren aan particulieren en bedrijven. O peningstijden rondom de Feestdagen. Zeer mooie en gave set glas in loodramen in kozijnen.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.

Glas in lood ramen, deuren en panelen gaan zo’n jaar mee en dient dan gerestaureerd te worden. Het restaureren van glas in lood is een van de specialismen van Glasatelier Edelglas. De afgelopen jaren hebben we dan ook tal van ramen, deuren en panelen mogen repareren. Door scherp in te kopen en gunstige tarieven te hanteren kan ik tegen zeer concurrerende prijzen leveren, waarbij kwaliteit altijd hoog in het vaandel staat. Ik lever zowel aan bedrijven als rechtstreeks aan particulieren,.


Het glas in lood raamfolie is een goed en voordelig alternatief! Deze raamfolie wordt vaak toegepast in oude herenhuizen en woningen, waar het zicht van binnen op de ramen door het invallende licht het kunstzinnige karakter doet uitkomen. Ben jij op zoek naar een glas -in- lood deur voor jouw woning?


Welkom bij glas in lood op maat! Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen glas -in- lood deuren die bijdragen aan de sfeer, uitstraling en waarde van je woning. Paneel wordt door het kitten waterdicht, steviger en “rammelt” niet.


Kosten zijn euro per stuk glas met een max. Het lood en tin wordt kunstmatig verouderd. In het atelier is tevens Desag Artista en Wissmach glas verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.


Kom gerust langs of neem even contact op. Door een account aan te maken, kunt u makkelijk en snel artikelen bestellen uit onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts