donderdag 29 december 2016

Salontafel inspiratie

Koop nu salontafels voor uw huis. Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels! Hier vind je wat jij zoekt! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De nummer in ons rijtje met salontafel inspiratie is deze ronde, houten salontafel.

Eigenlijk is deze salontafel erg simpel en basic. Toch past hij erg goed in dit interieur en voegt hij echt iets toe. Tafels als deze, met een rond blad en drie of vier subtiele poten, worden steeds populairder.


Zo style je de salontafel. Ben je op zoek naar een originele salontafel die niet veel geld kost dan moet je zeker eens overwegen om deze zelf te maken van een oude palet. Met enkele toevoegingen maak je er een praktisch tafeltje van dat gegarandeert een eyectacher wordt in je interieur.


Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten bank als salontafel ? Een mooie oude (deken)kist, of fruitkistjes?

Zet er twee op de lange zijkant tegen elkaar aan en je hebt een leuke, vierkante salontafel met nog bergruimte ook. Bij mij heeft dit jaren zo in mijn huis gestaan. Een salontafel is vaak het middelpunt van de zithoek. Gebruik het als platform om hapjes op te serveren of leg er stiekem je voeten op te rusten.


Creëer een gevoel van ruimte door te gaan voor een of meerdere kleine koffietafeltjes, of maak een statement door een robuust exemplaar te plaatsen. Maar welke salontafel pas nu het beste bij jouw woonkamer? Waar moet ik aan denken bij het kopen van een nieuwe salontafel ? Vóór het kopen van een nieuwe salontafel moet je zorgvuldig overwegen wat je behoeftes zijn. Hoe gebruik je jouw woonkamer? Als je vaak voor de televisie eet, is het handig een salontafel te kiezen van een bepaalde grootte.


Ze bestaan in allerlei vormen (ronde, vierkante, rechthoekige salontafels) en materialen (houten, glazen,) Ben je ook op zoek naar een salontafel of bijzettafel dat perfect past binnen je interieur? Maar de meesten van ons hebben ook nog een andere tafel in huis: de salontafel (of koffietafel of ‘kleine tafel’ of hoe je dat ding ook noemt). En – als je het mij vraagt – kun je die niet overslaan wanneer je gaat kerstversieren!


Welke salontafel past in uw interieur? Bij Eijerkamp vindt u diverse items voor elk interieur, van een glazen salontafel tot een landelijke salontafel , zo is er voor elke woonstijl een geschikt exemplaar te vinden. Bekijk ons unieke assortiment salontafels. Salontafel als centrale blikvanger.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Maak van jouw huis jouw thuis. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


De leukste salontafel verzameld op een bord. Toch wordt bij het inrichten van de kamer de salontafel vaak vergeten en wordt overspoeld met kranten, afstandbediening en tijdschriften. De salontafel staat bij de meeste woonkamers op een centrale plek. Met een beetje aandacht tover jij jouw salontafel om, zodat ook het salontafeltje wat toevoegt aan de inrichting van de woonkamer. Ronde salontafels zijn prima te combineren met strakke, rechte vormen.


Leg dus gerust een rechthoekig kleed onder je ronde salontafel. Om ronde en organische vormen terug te laten komen in je accessoires kan je bijvoorbeeld kiezen voor ronde vazen, schalen van aardewerk of een wollen poef. Is jouw salontafel ook toe aan een opknapbeurt? In deze video geven de stylisten van vtwonen je volop inspiratie voor een vernieuwde salontafel. Is het tegenwoordig ook een plek in de woonkamer waar je je eigen smaak en creativiteit kan laten zien.


Wanneer je oogleden zwaar worden en het tijd voor een dutje is, kun je de krant op de salontafel gooien, zodat je hem meteen weer kunt oppakken wanneer je wakker wordt. Een bijzettafel of salontafel is ook een decoratief stuk dat jouw zithoek afmaakt. Bij JYSK hebben we een ruim assortiment salontafels in veel kleuren, designs en maten.


Wil je dat jouw woonkamer voldoet aan actuele woontrends. Op deze pagina vind je alle woonkamer inspiratie en woonideeën woonkamer van Woontrendz in een overzicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts