donderdag 22 december 2016

Traploper modern

Kamers vrij in Moderne Hotel. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Mogelijkheden moderne traploper.

Moderne traplopers bestaan meestal uit één kleur of een subtiel patroon. Zwart of wit zijn bijvoorbeeld veelgebruikte kleuren, maar ook grijs en antraciet passen goed bij een modern interieur. Je kan zowel lopers van sisal, wol of synthetische stoffen gebruiken.


De serie traploper Wol Modern bestaat uit categorieën, namelijk: Apollo, Plate, Uni kleuren en Design loper. Deze categorieën hebben diverse soorten kleuren en maten. Neem gerust een kijkje door één van de voorbeelden te klikken. De Roode Loper is dé traploper specialist!


Bekijk onze site voor klassieke, traditionele traplopers of voor onze moderne traploper collectie!

Verschillende randen maken de traploper opvallen maar niet overheersend. In deze serie heeft de designer toegeslagen. De randafwerking kan gemaakt worden als feston of zoals op de foto met een mooie bies. De roedes zijn bij een moderne loper van edelstaal of zwart staal.


Verweg de meeste lopers zijn van scheerwol en polyamide, deze menging is in praktijk de sterkste kwaliteit gebleken. We spreken dan ook van wollen traplopers. Een andere manier om traplopers te maken is deze te snijden uit kame rbreed tapijt. Tapijt met klassieke motieven, waarvan het design en de kleuren op de nieuwste woontrends zijn afgestem maar ook uiterst moderne , sjieke soorten die met dessins of in unikleuren leverbaar zijn.


Ook is het mogelijk de randen met een contrasterende kleur af te werken. Veel is mogelijk, we combineren oude en nieuwe technieken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zoekt u een traploper op maat in de regio Amsterdam, Den Haag of Utrecht?


Onze moderne of klassieke traplopers zijn nooit ver weg. Tegenwoordig is er veel keus in de materiaal en de look van de traploper , van modern tot ouderwets en van synthetisch tot wol. Wij snijden de traploper op maat en sealen vervolgens de losse delen. Traplopers plaatsen vergt vakmanschap.


Dit geeft een uitermate mooi en strakke traploper , die exact past.

De traploper Design is even wat anders dan de andere traplopers. Een traploper grondig reinigen is een heel karwei. Beide traplopers bevatten scheerwol en synthetisch stoffering. Het argument van de veilige trap gaat met de opkomst van heel wat moderne technieken ook niet meer op. KA-ME-TA Tapijt, als echte trapspecialist, heeft traplopers in allerlei dessins en stoffen.


Er kan gekozen uit alle typen tapijt: wollen, synthetische of sisal. In onze winkel vindt u alle mogelijkheden voor een stijlvolle traploper passend bij uw smaak en woning. Dat is in onze moderne maatschappij al lang niet meer het geval.


Tapijt en traplopers zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en talloze kleuren. Of je nu een fan bent van katoen, kokos, nylon, wol of wat je jezelf ook nog maar kan bedenken: het is allemaal mogelijk voor je traploper. Ook het artistiek uiten via de traplopers is geen probleem. Klassieke lopers die door de jaren niet weg te denken zijn in onze kollektie.


Mooie items die in de private sfeer nog steeds erg. Ons unieke systeem zorgt voor efficiënter materiaalgebruik. Onze traplopers , die vast op de trap worden aangebracht, liggen strakker en blijven langer mooi, zonder lelijke teruggevouwen stukken achter de stootborden of verspringingen aan de binnenzijde.


Een Special Stairs traploper ligt altijd haaks op de draad en loopt naadloos door. Bij Kwantum vind je traplopers en kokoslopers in verschillende soorten, zoals een egale loper of loper van ribstof. Natuurlijk heb je hierbij de keuze uit een klassieke rode loper én diverse andere kleuren. Gebruik je loper voor de trap of gang of laat er in een van onze winkels een deurmat op maat maken.


Altijd voor de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts