woensdag 14 december 2016

Blanke jachtlak

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Buiten schilderen met jachtlak. Door jachtlak te gebruiken ben je jarenlang verzekerd van een goede beschermlaag op het hout.


Blanke jachtlak

Sikkens buitenlak en Flexa Strak in de lak. GAMMA verkoopt diverse buitenlakken in verschillende kwaliteiten en kleuren. Het wordt echter ook wel botenlak, bootvernis of jachtvernis genoemd. Deze lak benadrukt de schoonheid van het hout en daarnaast wordt het materiaal tegelijk beschermd tegen UV straling en (zee)water. Professionele blanke lakken van Hydrant.


Voor in- en exterieur in 1- of 2- componenten systeem. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak, dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Naast kasten kan je de transparante lakken bijvoorbeeld ook gebruiken voor tafels en trappen.


Blanke jachtlak

Ons assortiment bootlak en jachtlak dat in meerdere kleuren online te bestellen is bestaat uit diverse merken en types componenten lak, bootverf en overige bootverven. Wij richten ons op de professionele eindgebruiker die de hoogste kwaliteit eisen bij het volbrengen van projecten voor opdrachtgevers. Weer- en waterbestendige, slijtvaste, hoogglanzende blanke jachtlak met UV-filters. Deze blanke lak is ontwikkeld voor voor de toepassing op houten delen van boten en schepen boven de waterlijn. De optimale jachtlak heeft verschillende eigenschappen die bepalend zijn voor de kwaliteit.


Een schip voorzien van jachtlak dat op de juiste manier is aangebracht, is een lust voor het oog. Niet alleen de uitstraling van uw schip is van belang wanneer het gaat om een goede jachtlak. Het beschermt uw boot ook tegen de elementen. Rambo jachtlak blank hoogglans 7ml is een blanke lak die de sterkst mogelijke transparante bescherming biedt voor de houten opbouw van boten. De lak is ook geschikt voor hout in huis, zoals kozijnen, deuren en betimmeringen.


Gemakkelijke verwerking, goede vloeiing. Geeft een zeer mooie “bolle” glans. Optimale vloeiing, zeer hoge weer- en waterbestendighei hoge bolle glans en langdurig glansbehou ook in tropische klimaten. De Rambo jachtlak blank transparant 2ml is een lak geschikt voor het blank afwerken van hout buiten en de houten opbouw van boten.


Zo is de lak geschikt voor deuren, daklijsten, betimmeringen, kozijnen, kajuiten en houten boten boven de waterlijn. Ook kun je de lak binnen gebruiken voor kozijnen, deuren en betimmeringen. Harde zijdeglans (Goldspar satin) of klassieke tung-olie gebaseerde jachtlak (Schooner), 2-component polyurethaan (Perfection Finish) of een makkelijk te verwerken olievernis (Woodskin), aan u de keuze. Door de specifieke samenstelling van de polyurethaan versterkte alkydhars combinatie is een hoge mechanische belastbaarheid gecombineerd met een zeer makkelijke verwerking en een uitstekende vloeiing. Zeer hoge weers- en waterbestendigheid met hoge bolle glans en langdurig glansbehoud ook in tropische klimaten.


Blanke jachtlak

Het ingebouwde extra ultraviolet filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring door zonlicht. Blanke lak aanbrengen op mahonie, hardhout en andere houtsoorten. Als u de blanke lak voor het eerst aanbrengt dan de lak laag voor laag verdunnen zoals vermeld in de tips hierboven.


Als u elke volgende laag binnen uur aanbrengt hoeft u niet te schuren voor de hechting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts